ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μετρά πληγές από τις πλημμύρες η Λεμεσός (Pics)

Αυξάνονται και πληθύνονται τα περιστατικά

Πέραν των 50 αιτήσεων για καταγραφή ζημιών σε υποστατικά που πλήγηκαν από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν τη Λεμεσό, το περασμένο Σάββατο, έχει λάβει μέχρι το μεσημέρι η Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, την ώρα που πέντε συνεργεία της συνεχίζουν από το πρωί το έργο της καταγραφής.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Έπαρχος Λεμεσού, Μάριος Αλεξάνδρου, η καταγραφή που είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Κυριακής και συνεχίζεται σήμερα, αναμένεται πως θα ολοκληρωθεί μέχρι αύριο, εκτός εάν υπάρχουν ιδιοκτήτες υποστατικών που βρίσκονται στο εξωτερικό και εκ των πραγμάτων δεν είναι δυνατόν να γίνει καταγραφή.



"Λαμβάνουμε συνεχώς τηλεφωνήματα, έχουμε επίσημα 52 αιτήσεις για καταγραφή ζημιών σε υποστατικά και για πέντε οχήματα, αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί καθώς τα συνεργεία μας συνεχίζουν να καταγράφουν ζημιές από το πρωί", είπε ο κ.Αλεξάνδρου.

Είπε ακόμη πως τα συνεργεία της Επαρχιακής Διοίκησης κλήθηκαν όχι μόνο στο κέντρο της πόλης, όπου παρατηρήθηκε το μεγάλο πρόβλημα, αλλά και στα προάστια της Λεμεσού και σε περιοχές όπως τα Πολεμίδια και ο Ύψωνας.



Είμαστε υποχρεωμένοι, συνέχισε, να εξετάσουμε κάθε αίτημα, ωστόσο υπέδειξε πως για την καταβολή οικονομικής αρωγής από το κράτος θα πρέπει να πληρούνται κάποιες προϋποθέσεις, αφού όπως σημείωσε "δεν μπορεί να λάβει οικονομική βοήθεια κάποιος που διαπιστώνεται πως διατηρεί παράνομο υποστατικό ή που είναι καλυμμένος από την ιδιωτική του ασφάλεια".



Τα προβλήματα που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στη Λεμεσό, θα απασχολήσουν έκτακτη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου Λεμεσού που θα συνεδριάσει σήμερα στις 18:00.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X