ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Μεθυσμένος οδηγός μπήκε με το αυτοκίνητο του σε πρακτορείο - Έστειλε δύο άτομα στο νοσοκομείο

Εγκατέλειψε πεζός την σκηνή

57χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου(13/1), οδηγώντας - όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια υπό την επήρεια αλκοόλης - κατάφερε να προσκρούσει με το αυτοκίνητό του, σε πρακτορείο στοιχημάτων και να τραυματίσει δύο πρόσωπα, ευτυχώς ελαφρά. Και όλα αυτά, σε κεντρικό, πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο του Αγίου Δομετίου, στη Λευκωσία.

 Ήταν γύρω στις 4.25μ.μ. του περασμένου Σαββάτου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 57χρονος, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, στον Άγιο Δομέτιο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στη γυάλινη προθήκη του πρακτορείου. Από την πρόσκρουση, τραυματίστηκαν δύο πρόσωπα, ένας άντρας 48 και μία γυναίκα 69 ετών, τα οποία βρίσκονταν εντός του πρακτορείου.

 Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ενώ ο οδηγός του οχήματος, αμέσως μετά την πρόσκρουση εγκατέλειψε τη σκηνή, πεζός.

 Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, που κλήθηκαν στη σκηνή, κατάφεραν να τον εντοπίσουν, να τον ανακόψουν και να τον υποβάλουν σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης. Αφού βρέθηκε θετικός στον προκαταρκτικό έλεγχο, οδηγήθηκε στα γραφεία της Τροχαίας Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης, με χαμηλότερη ένδειξη 83μg%, αντί 22μg%. Βάσει αυτού, ο 57χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Χθες Κυριακή, αφέθηκε ελεύθερος, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Όσον αφορά στους δύο τραυματίες, αφού εξετάστηκαν από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου, δεν διαπιστώθηκε να έχουν οποιοδήποτε σοβαρό τραυματισμό. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολύθηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X