ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεθυσμένος 23χρονος έκανε «γυαλιά καρφιά» ξενοδοχείο στην Πάφο

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου προσήχθη σήμερα ο 23χρονος ο οποίος είχε συλληφθεί στη μία μετά τα μεσάνυχτα για υπόθεση μέθης, ανησυχίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία ξενοδοχειακού συγκροτήματος και σε τρία οχήματα στην περιοχή Κάτω Πάφου.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου για παράθεση των γεγονότων και επιβολή ποινής και ποινή και διέταξε όπως ο 23χρονος αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος ύστερα από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ προκάλεσε ζημιές στην είσοδο ξενοδοχείου και ακολούθως έσπασε τα τζάμια τριών αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος .

Νωρίτερα:

Στην σύλληψη 23χρονου τουρίστα προχώρησε η Αστυνομία στη μία μετά τα μεσάνυχτα σήμερα για υπόθεση μέθης, ανησυχίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία ξενοδοχειακού συγκροτήματος στην περιοχή Κάτω Πάφου και σε τρία οχήματα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η σύλληψη του 23χρονου έγινε στη 01:00 τα ξημερώματα , όταν μετά από κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ προκάλεσε ζημιές στην είσοδο ξενοδοχείου και ακολούθως έσπασε τα τζάμια τριών αυτοκινήτων που ήταν σταθμευμένα στην παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος .

Ο 23χρονος τέθηκε υπό κράτηση και την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X