ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mετά τον αίθριο καιρό πίσω στις βροχές

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος µε ενδεχόµενο µεµονωµένης βροχής. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα παράλια λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 25 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο την Πέµπτη, και µικρή πτώση την Παρασκευή και το Σάββατο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X