ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μειώνει τις πτήσεις της από Κύπρο η Aegean;

Ενδεχόμενο αλλαγής του πτητικού προγράμματος

Της Μαρίας Ηρακλέους

Η είδηση ότι η εταιρία Aegean προχωρά σε ανανέωση του στόλου της δεν αποκλείεται να επιφέρει επιπτώσεις και στην Κύπρο. Και αυτό καθώς σύμφωνα με δημοσιεύμα τη «Καθημερινής» Ελλάδος, η εταιρία έχει αναφερθεί ότι θα επιχειρεί με τρία νέα αεροσκάφη, ένα εκ των οποίων θα μεταφερθεί στην Αθήνα από την Κύπρο.

Συγκεκριμένα στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι το επόμενο καλοκαίρι η Aegean θα δραστηριοποιείται σε ένα δίκτυο 153 προορισμών, σε 44 χώρες διαθέτοντας 16,6 εκατ. θέσεις, ενισχυμένες κατά 700.000 θέσεις σε σχέση με το 2017, ενώ ένα από τα 3 νέα αεροσκάφη θα το μεταφέρει στην Αθήνα από την Κύπρο. Η «Κ» επιχείρησε να επικοινωνήσει με την Aegean ωστόσο η μόνη πληροφορία που δόθηκε από την εταιρία ήταν ότι το πτητικό της πρόγραμμα από Κύπρο προς Αθήνα δεν διαφοροποιείται για την προσεχή καλοκαιρινή περίοδο, καθώς η εταιρία θα συνεχίσει να πραγματοποιεί έξι πτήσεις την ημέρα για Αθήνα. Ωστόσο δεν δόθηκαν περαιτέρω διευκρινήσεις για τις υπόλοιπες πτήσεις.

Σε συνεχή ανάπτυξη η εταιρία

Σε τροχιά ανάπτυξης εισέρχεται η εταιρία Aegean έχοντας ανακοινώσει άνοιγμα 18 νέων δρομολογίων σε έντεκα νέους προορισμούς.

Από την Αθήνα η εταιρία θα πετά σε Τορίνο, Παλέρμο, Μπολόνια και Λαμέτζια Τέρμε στην Ιταλία, Μάλαγα στην Ισπανία, Βασιλεία στην Ελβετία, Ζάγκρεμπ και Ζαντάρ στην Κροατία, Βίλνιους στη Λιθουανία, Κλουζ Ναπόκα στη Ρουμανία και Σκόπια στην ΠΓΔΜ. Παράλληλα προστίθενται 7 νέα δρομολόγια από την ελληνική Περιφέρεια και αυτά είναι από Κέρκυρα - Μόσχα, Σαντορίνη - Τελ Αβίβ, Μύκονος - Τελ Αβίβ, Μύκονος - Βηρυτός, Ρόδος - Λυών, Ρόδος - Βηρυτός, Ηράκλειο - Βηρυτός). Η εταιρεία θα συνδέει την ελληνική πρωτεύουσα με 81 προορισμούς εξωτερικού.

Στην Κύπρο αυτή την στιγμή η εταιρία συνδέει το αεροδρόμιο Λάρνακας με πε΄ραν των 14ο αεροδρομίων στην Ευρώπη και όλο τον κόσμο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X