ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεγάλος Διαγωνισμός! Απόκτησε το μοναδικό MSc Digital Marketing στην Κύπρο

Υποτροφία 50% από το 24news και το Cyprus Institute of Marketing

Το Cyprus Institute of Marketing και το 24news σού δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσεις μια υποτροφία 50% για το Master of Science στο Digital Marketing, που προσφέρει το Cyprus Institute of Marketing με το University of West London σε Λευκωσία και Λεμεσό.
Η αξία της υποτροφίας ανέρχεται στα 3,500 ευρώ και ισχύει για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Ο διαγωνισμός ξεκινά την Παρασκευή 01/12/2107 και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 του ίδιου μήνα.

 

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου ΕΔΩ


*Μην ξεχάσεις να κάνεις LIKE τη σελίδα μας και SHARE τον διαγωνισμό

 

Όροι και Προϋποθέσεις
1. Δικαίωμα Συμμετοχής στο Διαγωνισμό: Στο Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι της Κύπρου, πολίτες της ΕΕ, άνω των δέκα οκτώ (18) ετών που έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα.


2. Ρητά δηλώνεται και διευκρινίζεται ότι από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στο Cyprus Institute of Marketing και στο 24news καθώς και οι συνδεδεμένες αυτών επιχειρήσεις, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς α’ βαθμού των προαναφερθέντων.


3. Διάρκεια του Διαγωνισμού. Ως διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από 1/12/17, ώρα [15:00] έως και 15/12/17, ώρα [23:59] (εφεξής «Διάρκεια»).


4. Τρόπος Συμμετοχής στον Διαγωνισμό: Με την επιφύλαξη των όρων του παρόντος, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συμμετάσχει στο Διαγωνισμό, εφόσον ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:
• Ο κάθε συμμετέχων, θα πρέπει να συμπληρώσει όλα τα πεδία στο landing page του διαγωνισμού. Ως συμμετοχές νοούνται οι συμμετοχές που θα υποβληθούν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, όπως ορίζεται στο σημείο 3.
• Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και τις 15/12/17 ημέρα Παρασκευή.
• Δικαίωμα διεκδίκησης των υποτροφιών έχουν οι υποψήφιοι που πληρούν τα ελάχιστα ακαδημαϊκά κριτήρια του Πανεπιστημίου (Κάτοχοι αναγνωρισμένου πτυχίου και πιστοποιητικό γνώσης Αγγλικών IELTS 6.5 ή IGCSEC ή οποιοδήποτε αντίστοιχο) και αφού ολοκληρώσουν με επιτυχία προσωπική συνέντευξη από την ειδική επιτροπή του Cyprus Institute of Marketing.
• Οι Υποτροφίες υπολογίζονται στα αρχικά δίδακτρα σπουδών και ισχύουν αποκλειστικά για νέο-εισαχθέντες προπτυχιακούς φοιτητές με εισδοχή τον Ιανουάριο 2018.
• Το Cyprus Institute of Marketing διατηρεί το δικαίωμα αποκλεισμού υποψηφίων που δεν ακολουθούν τα κριτήρια του διαγωνισμού ή δεν υποβάλλουν σωστά τη συμμετοχή τους και τα στοιχεία επικοινωνίας τους.
• Οι Υποτροφίες δεν μπορούν να εξαργυρωθούν σε χρήματα ή να μεταφερθούν σε οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
• To Cyprus Institute of Marketing και το 24news δεν φέρουν καμία ευθύνη για αιτήσεις που για οποιοδήποτε λόγο δεν καταχωρηθούν σωστά.
• Με τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι συμμετέχοντες αποδέχονται τους πιο πάνω όρους και κανονισμούς.


5. Δώρα
To Cyprus Institute of Marketing προσφέρει 1 Υποτροφία 50%, αξίας €3.500. Η υποτροφία ισχύει για εισδοχή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Digital Marketing του Cyprus Institute of Marketing για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.


6. Ανάδειξη-Ανακοίνωση νικητών
Οι συμμετέχοντες, αφότου λάβουν μέρος στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας τα πεδία που θα βρουν στο landing page, θα κληθούν για προσωπική συνέντευξη που θα διεξαχθεί από ειδική επιτροπή του Cyprus Institute of Marketing. Όταν ολοκληρωθούν οι συνεντεύξεις, το Cyprus Institute of Marketing θα αναδείξει τους υπότροφους. Ο υπότροφος θα είναι στο σύνολο ένας.


7. Αποστολή Δώρου-Άρνηση αποδοχής Δώρου-Δημοσιότητα Διαγωνισμού. Η υποτροφία θα παραδοθεί στον νικητή από τη Διοργανώτρια εταιρεία στα γραφεία του 24news. Κατά την παραλαβή του Δώρου του ο νικητής/νικήτρια υποχρεούται να συμπληρώσει και να υπογράψει τη Δήλωση Αποδοχής Δώρου και τη Φόρμα Συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων όπως ορίζεται κατωτέρω, επιδεικνύοντας την πολιτική ταυτότητά του ή διαβατήριο σε ισχύ. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής του Διαγωνισμού δεν επιθυμεί να αποδεχθεί το Δώρο του ή αρνηθεί να υπογράψει βεβαίωση αποδοχής αυτού ή τη φόρμα συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων ή να επιδείξει δημόσιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του, το πρόσωπο αυτό χάνει οριστικά το δικαίωμά του επί του Δώρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X