ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεγάλη επιχείρηση Λεμεσού: Μπούκαραν σε ΣΥΦΙ και καμπαρέ

Χειροπέδες για παράνομα όπλα, ναρκωτικά και άλλα

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης η Αστυνομία, σε Συνδέσμους Φιλάθλων, σε οικίες, αλλά και σε καμπαρέ, προβαίνοντας σε συλλήψεις και σε κατασχέσεις όπλων, ναρκωτικών και διαφόρων άλλων υπόπτων αντικειμένων.

Διαβάστε, επίσης: «Ντου» στους συνδέσμους φιλάθλων Απόλλωνα – ΑΕΛ

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της Αστυνομίας στο 24News, σε έφοδο των μελών της Δύναμης στον Σύνδεσμο Φιλάθλων της ΑΕΛ, εντοπίστηκε ένα νεαρό πρόσωπο να κατέχει χειροποίητο τσιγάρο με καπνό ανάμικτο με κάνναβη. Η Αστυνομία προέβη στην σύλληψή του.

«Μπήκαν» σε καμπαρέ

Γύρω στις 23:35, μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε υποστατικό στην Λεμεσό, που λειτουργεί ως καμπαρέ. Κατά τον έλεγχο εντοπίστηκαν δύο νεαρές, αλλοδαπές, γυναίκες, ηλικίας 26 και 28 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν για παράνομη διαμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Εξάλλου, περίπου την ίδια ώρα, δεύτερη έφοδος της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σε άλλο υποστατικό, επίσης καμπαρέ, όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη τρίτη γυναίκα, 31 ετών, η οποία αρνήθηκε να αποκαλύψει τα στοιχεία της, ενώ επιτέθηκε και στους Αστυνομικούς. Η γυναίκα συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Όπλα, ναρκωτικά και άλλα σύνεργα

Εξάλλου, γύρω στις 21:00, μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνες σε οικία στα Κάτω Πολεμίδια. Εντός της οικίας, εντόπισαν ένα αεροβόλο πιστόλι και ένα οπλοτόξο, για τα οποία ο κάτοχος δεν είχε τις απαραίτητες άδειες. Ο ένοικος της οικίας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Αργότερα, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, η Αστυνομία ανέκοψε όχημα για έλεγχο εντοπίζοντας σε αυτό ένα ομοίωμα όπλου (παιχνίδι) και μια μαύρη περούκα. Επίσης, βρέθηκαν ένα σφυρί και ένα σκαπανικό εργαλείο. Τέλος, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και ένα σακουλάκι με μικρή ποσότητα κάνναβης. Για τα πιο πάνω, προέβησαν στην σύλληψη του οδηγού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X