ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με τους γονείς του το βρέφος που εγκαταλείφθηκε στην Λεμεσό

Το είχαν αφήσει έξω από το παλιό Νοσοκομείο

Με τους γονείς του βρίσκεται, πλέον, το μωρό που είχε εγκαταλειφθεί έξω από το παλιό Νοσοκομείο Λεμεσού, στις 3 Νοεμβρίου 2017.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού, Γιάννη Σωτηριάδη, το αγοράκι δόθηκε στους γονείς του, ωστόσο παραμένει υπό την επίβλεψη του Γραφείου Ευημερίας.

Η υπόθεση, πρόσθεσε ο κ. Σωτηριάδης, βρίσκεται στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, χωρίς, μέχρι στιγμής, να έχουν δοθεί οδηγίες στην Αστυνομία, εκ μέρους του, για τον χειρισμό της υπόθεσης. Την ίδια στιγμή, όμως, η Αστυνομία εισηγείται μή ποινική δίωξη.

Ελαστικότητα, λόγω συνθηκών

Ελαστική στάση επιθυμεί να τηρήσει η Αστυνομία, σύμφωνα με τον κ. Σωτηριάδη, λόγω των δύσκολων συνθηκών υπό τις οποίες η νεαρή γυναίκα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το βρέφος της.

Όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΤΑΕ Λεμεσού, βιώνε ένα καθεστώς φόβου, με αποτέλεσμα να τρομοκρατηθεί και να προβεί στην δύσκολη αυτή πράξη.

Ωστόσο, από πλευράς Αστυνομίας, υπάρχει πρόθεση για την τήρηση πιο ελαστικής στάσης, καθώς υπάρχει και η κατανόηση των λόγων, που παρακίνησαν την μητέρα να εγκαταλείψει το παιδί της, αν και αυτό διέτρεξε κίνδυνο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X