ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ημιμαραθώνιος του ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One» (pics)

Ποιοι ανέβηκαν στο βάθρο

Με τη συμμετοχή 2.000 δρομέων όλων των ηλικιών, έγινε την Κυριακή (22/10) ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One», που εντασσόταν στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΚΕ με τίτλο «Παιδί, Διατροφή & Υγεία»


Ο Χριστόφορος Πρωτοπαπάς του Δρο.Με.Α Racing και η Μαρία Γιαβάση του Κεραυνού έκοψαν πρώτοι το νήμα στον Ημιμαραθώνιο του δεύτερου αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One», ο οποίος διεξήχθη το πρωί της Κυριακής (22/10) στην Έγκωμη, με τη συμμετοχή πέραν των 2.000 δρομέων. Ο Πρωτοπαπάς τερμάτισε σε 1 ώρα, 18 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα, μια από τις καλύτερες φετινές επιδόσεις Κύπριου δρομέα στον Ημιμαραθώνιο.


Η Γιαβάση τερμάτισε σε 1:33.34, που επίσης θεωρείται πολύ καλή επίδοση. Το βάθρο στους άντρες συμπλήρωσαν οι Γιώργος Ττοφή (1:19.27) και Αντρέας Γιάφας (1:19.79) – αμφότεροι του Δρο.Με.Α Racing-, ενώ στις γυναίκες δεύτερη ήταν η Πόλα Χατζηπαπά (1:46.22) και τρίτη η Μαρίνα Στροβολίδου (1:46.58) του Δρο.Με.Α Racing.


Το δεύτερο ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One» περιλάμβανε επίσης ατομικό και εταιρικό δρόμο 5χλμ αλλά και δρόμο ενός χιλιομέτρου, όπου παιδιά έως 12 χρόνων έτρεξαν δωρεάν. Πρώτοι στα 5χλμ ήταν στους άντρες οι Μάριος Αποστολίδης (16 λεπτά και 46 δεύτερα), Αβράμης Αβραάμ (17.11) και Χριστόφορος Πρωτοπαπάς (18.04). Στις γυναίκες, στο βάθρο ανέβηκαν οι Μερόπη Παναγιώτου (18.55), Ελπίδα Χριστοδουλίδου (19.13) και Χρυστάλλα Χατζηπολυδώρου (19.58).


Ο αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «Run As One» εντασσόταν στο πλαίσιο δράσεων του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ με τίτλο «Παιδί, Διατροφή & Υγεία», όπου θα διατεθούν και όλα τα έσοδα. Συμμέτοχος στο πρόγραμμα είναι ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Κύπρου. Παράλληλα με τον αγώνα έγιναν πολλές άλλες δραστηριότητες ενώ η ημέρα περιλάμβανε πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά.


Μεγάλοι χορηγοί ήταν η Primetel και η Deloitte και Χορηγός Εκτυπώσεων η Landas Colour. Χορηγοί ήταν η RCB Bank, η ACS Courier, το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, η Universal Life, το Lucozade και το τυπογραφείο Κασουλίδης. Τη διοργάνωση στήριξαν ο Εθελοντικός – Φιλανθρωπικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή», η Brec και οι Δήμοι Στροβόλου, Έγκωμης, Λευκωσίας και Αγίου Δομετίου.


Τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία η Ραμόνα Παπαϊωάννου, κάτοχος του Παγκύπριου Ρεκόρ στα 100μ και Run Ambassador των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Παρουσιαστής ήταν ο Brand Ambassador των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης και ο κωμικός Λούης Πατσαλίδης.


Περισσότερες πληροφορίες στο www.alphamega.com.cy/runasone.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X