ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μάχη» της Αστυνομίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος

«Όσοι εργάζονται προς όφελος του υποκόσμου θα τιμωρούνται παραδειγματικά»

Την αποφασιστικότητα της Αστυνομίας να συνεχίσει και να εντείνει τη δράση της για την πάταξη και καταστολή του οργανωμένου και σοβαρού εγκλήματος, επαναβεβαίωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου.

Μιλώντας κατά την τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου του ΤΑΕ Λευκωσίας, ο κ. Χρυσοστόμου υπογράμμισε τον νευραλγικό ρόλο που διαδραματίζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων και τη σημασία της πάταξης του σοβαρού εγκλήματος για την ίδια την κοινωνία, αλλά και την ευημερία και ανάπτυξη της πατρίδας μας.

Ο Αρχηγός Αστυνομίας κάλεσε τα μέλη της Αστυνομίας, να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά για διεκπεραίωση του δύσκολου έργου τους, διαβεβαιώνοντας ότι η Ηγεσία της Αστυνομίας θα στηρίξει και θα ενισχύσει τα στελέχη της που εργάζονται με τιμιότητα, αμεροληψία και ακεραιότητα για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος. Αντίθετα, σημείωσε, όσοι συνεργάζονται και εργάζονται προς όφελος του υποκόσμου, θα τιμωρούνται παραδειγματικά. Ο κ. Χρυσοστόμου αναφέρθηκε ειδικά στην θεσμοθέτηση της νέας Υπηρεσίας Εσωτερικού Ελέγχου για την πάταξη της διαφθοράς στην Αστυνομία.

Στον χαιρετισμό του ο Αρχηγός Αστυνομίας, αναφέρθηκε παράλληλα στη διαρκή αναβάθμιση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Αστυνομίας και το συνεχή εκσυγχρονισμό της σε υλικοτεχνικό επίπεδο, σημειώνοντας ότι ο προγραμματισμός αυτός ενισχύει την αποδοτικότητα, την ψυχολογία αλλά και την ευημερία των αστυνομικών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X