ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάχη για ζωή δίνει ο 14χρονος Αλέξανδρος

Με νύχια και με δόντια προσπαθεί η οικογένειά του

Άλλη μια ιστορία ανθρώπινου πόνου, βλέπει το φως της δημοσιότητας, και αφορά τον 14χρονο Αλέξανδρο Παπαϊωάννου και την οικογένειά του, από την Γερμασόγεια.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Ο Φιλελεύθερος», ο έφηβος από την Λεμεσό πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, γι' αυτό, εδώ και χρόνια υποβάλλεται σε εξετάσεις στα νοσοκομεία της Κύπρου, στο Ινστιτούτο Γενετικής και Νευρολογίας, ενώ έχει επισκεφθεί και ιατρικά κέντρα του εξωτερικού. Μάλιστα, υπεβλήθη και σε μια χειρουργική επέμβαση, τα έξοδα της οποίας κατέβαλε το κράτος.

Τώρα, όμως, ο Αλέξανδρος πρέπει να υποβληθεί σε άλλη μια επέμβαση στην Γερμανία, με τις οικονομικές ανάγκες να ανέρχονται στις 30 χιλιάδες ευρώ. Ο πατέρας του, Δημήτρης, αυτήν την φορά, δεν στράφηκε προς το κράτος για βοήθεια, αλλά επιλέγει να στραφεί προς τους Κύπριους συνανθρώπους του, οι οποίοι, όπως λέει, ευελπιστεί ότι θα τον βοηθήσουν, έστω και από το υστέρημά τους. 

Απευθύνθηκε, για τον λόγο αυτό, στο Υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο του παραχώρησε την άδεια για έρανο, από τις 27 Οκτωβρίου, μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου.

Τα στοιχεία:

Τράπεζα Κύπρου

Δημήτρης Παπαϊωάννου

Τραπεζικός λογαριασμός: 036701013608

IBAN: CY91 0020 0367 0000 0001 0136 0800

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X