ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μας αποχαιρετά σιγά-σιγά η κακοκαιρία

Άλλος καιρός από αύριο

Βαροµετρικό χαµηλό θα επηρεάζει την περιοχή µέχρι απόψε.

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόµενα πιθανό να είναι έντονα. Σε καταιγίδα πιθανό να σηµειωθεί χαλαζόπτωση ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους θα σηµειώνεται κατά διαστήµατα χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.


Μαγευτικές εικόνες από το χιονισμένο Τρόοδος (Pics, Vid)


Απόψε αναµένονται αρχικά τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες ενώ σταδιακά αναµένεται βελτίωση του καιρού. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στο µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά αναµένεται να σχηµατιστεί παγετός.


Λευκωσία: Πέταξαν στον δρόμο ανθρώπους λίγο πριν τα Χριστούγεννα (Vid)


Άλλος καιρός από αύριο

Αύριο θα εµφανίζονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βόρειοι, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.


Καταγγελία για τραυματισμό ηλικιωμένης σε γηροκομείο


Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Παρασκευή για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα κυµανθεί στα επίπεδα της Παρασκευής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X