ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρτυρία «καίει» 66χρονο για τον εμπρησμό οχήματος 26χρονης

Ανανέωση προσωποκράτησης του

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας ενέκρινε σήμερα το αίτημα της Αστυνομίας για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης 66χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 22 Μαΐου, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας καταστροφής περιουσίας με εκρηκτικές ύλες και διέταξε όπως ο 66χρονος παραμείνει υπό κράτηση για ακόμη μία μέρα, για τη συνέχιση των εξετάσεων από την Αστυνομία.

Η υπόθεση αφορά στην έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας, τύπου υδροσωλήνα με εκρηκτική ύλη χαμηλής ισχύος, που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, στις 22 Μαΐου, τα ξημερώματα, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 26χρονης, ενώ αυτό ήταν σταθμευμένο στο χώρο στάθμευσης οχημάτων της κατοικίας της.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 66χρονου, βάσει Δικαστικού εντάλματος. Την επόμενη μέρα, 23 Μαΐου, ο 66χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης του για περίοδο έξι ημερών, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το πρωί σήμερα, η Αστυνομία υπέβαλε αίτημα ανανέωσης του διατάγματος προσωποκράτησης του υπόπτου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας.

 

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X