ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαγευτικό λευκό τοπίο το Τρόοδος χθες

Oμίχλη σήμερα

Πυκνή ομίχλη και χαλαζόπτωση, επικρατεί σήμερα στο Τρόοδος, ενώ χθες όσοι βρέθηκαν εκεί είχαν την ευκαιρία να περάσουν ένα μαγευτικό λευκό σαββατοκύριακο, καθώς το χιόνι κάλυψε τόσο τις ψηλότερες κορυφές όσο και την πλατεία Τροόδους.
Συγκεκριμένα, το χιόνι στον Όλυμπο άγγιξε τα δέκα εκατοστά, ενώ στην Πλατεία Τροόδους τα πέντε εκατοστά.

Ιδιαίτερα τυχεροί φάνηκαν οι επισκέπτες, που βρέθηκαν στο χιονισμένο ορεινό σύμπλεγμα, δράττοντας την ευκαιρία για παιχνίδι και διασκέδαση.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ πώς είναι σήμερα η κατάσταση στην περιοχή, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Σταθμού Τροόδους ανέφερε ότι «στην περιοχή σήμερα επικρατεί πυκνή ομίχλη και χαλαζόπτωση», και προέτρεψε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ωστόσο, σημείωσε ότι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα.

Από τη πλευρά του, ο λειτουργός της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Ματθαίος Παπαδάκης, είπε στο ΚΥΠΕ ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι το βράδυ θα σημειώνονται βροχές και κατά τόπους καταιγίδες, για να προσθέσει ότι απόψε ίσως σημειωθεί χιονόπτωση στα υψηλότερα ορεινά.

Όπως σημείωσε ο κ. Παπαδάκης, η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση την προσεχή Τετάρτη και θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα μέχρι την Παρασκευή.

Ο υδράργυρος αναμένεται να σημειώσει άνοδο από το Σάββατο, συμπλήρωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X