ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αντίδραση Καδή για την ακύρωση του «Cock» (Tweet)

Δεν δικαιολογούνται τέτοιες προσεγγίσεις

Μετά τον ντόρο που ξέσπασε για την ακύρωση της παράστασης του ΘΟΚ, «Cock», στον Δήμο Σωτήρας, ο Υπουργός Παιδείας, με ανάρτησή του στο twitter, πήρε θέση.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καδής, εξέφρασε την λύπη του για την εξέλιξη, αναφέροντας ότι δεν δικαιολογούνται τέτοιες προσεγγίσεις, σε μια ανεκτική κοινωνία:

Η απόφαση του Δήμου Σωτήρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Σωτήρας, έλαβε την απόφαση για μή πραγματοποίηση της θεατρικής παράστασης «Cock», σε συνεδρία του, την Τρίτη. Πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα «Η Καθημερινή», αναφέρουν ότι ο Δήμος και ο δήμαρχος της πόλης αν και δεν είχαν καμία αντίρρηση στο ανέβασμα της παράστασης, ωστόσο προχώρησαν σε ακύρωσή της προκειμένου να διαφυλαχθεί η τάξη και η ομαλότητα στον Δήμο, καθώς εδώ και μέρες δέχονταν έντονες διαμαρτυρίες από κατοίκους της Επαρχίας Αμμοχώστου σχετικά με το εν λόγω έργο. Μάλιστα, υπήρχαν πληροφορίες ότι αν τελικά ανέβαινε η παράσταση τότε έξω από το θέατρο θα συγκετρώνονταν για διαμαρτυρία αρκετοί κάτοικοι, κάτι που προβλημάτισε έντονα τις δημοτικές αρχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X