ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ληστεία ΣΠΕ Γερμασόγειας: Το ακριβές ποσό που άρπαξαν οι ληστές

Κλεμμένο το αυτοκίνητο διαφυγής

Πολύ μεγαλύτερο, από τις αρχικές εκτιμήσεις, είναι, τελικά το ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν οι ληστές, που μπήκαν με την απειλή κοντόκανου κυνηγετικού όπλου και βαριοπούλας, στην ΣΠΕ Γερμασόγειας, το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αστυνομία, το ακριβές ποσό ανέρχεται στις 19.200 ευρώ.

Κλεμμένο το αυτοκίνητο διαφυγής

Όπως ανέφερε στο 24news εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, το όχημα της ληστείας ήταν ένα Toyota Vitz λευκού χρώματος, το οποίο εντοπίστηκε, γύρω στις 12:30 το μεσημέρι, στον χώρο στάθμευση πολυκατοικίας, δύο χιλιόμετρα μακριά από το κατάστημα της ΣΠΕ Γερμασόγειας.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε καλή κατάσταση, χωρίς ζημιές.

Τα μέλη της Αστυνομίας, πραγματοποίησαν εξετάσεις στην σκηνή του εντοπισμού του οχήματος, ενώ περισυνέλεξαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Όσο για το λευκό Toyota Vitz, μας αναφέρθηκε ότι στις 15 Δεκεμβρίου, είχε καταγγελθεί η κλοπή του από 60χρονο υπάλληλο εταιρείας ενοικιάσεως αυτοκινήτων στην Λεμεσό, ότι μεταξύ των ημερομηνιών 13 και 15 του ιδίου μήνα, το εν λόγω όχημα είχε κλαπεί από τον χώρο όπου στεγάζεται η εταιρεία.

Τα γεγονότα

Ένοπλη ληστεία έγινε σήμερα 28/12 το πρωί στην ΣΠΕ Γερμασόγειας περίπου στις 10 όταν δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους έσπασαν με βαριοπούλα την είσοδο του καταστήματος και με την απειλή κοντόκαννου κυνηγετικού όπλου κατάφεραν να αποσπάσουν από το ταμείο το πιο πάνω χρηματικό ποσό.

Οι δράστες διέφυγαν από την σκηνή με μικρό αυτοκίνητο άσπρου χρώματος πιθανόν μάρκας Toyota. Το όχημα των δραστών έφερε πινακίδες με αριθμούς εγγραφής που ανήκουν σε άλλο όχημα. H αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Γιάννη Σωτηριάδη, οι δύο ληστές είχαν σταθμεύσει το όχημα τους έξω από το κατάστημα, με το οποίο διέφυγαν στη συνέχεια προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο ένας εκ των δύο ληστών, μιλώντας στη κυπριακή διάλεκτο, ζήτησε από τους τέσσερις υπαλλήλους και τους πέντε πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εντός του υποκαταστήματος να πέσουν στο έδαφος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X