ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροπέδες στον κουκουλοφόρο της ληστείας του φούρνου

Πρόκειται για 20χρονο από το Λιοπέτρι

Στη σύλληψη 20χρονου προχώρησαν το μεσημέρι σήμερα, μέλη της Αστυνομίας, σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα σήμερα σε αρτοποιείο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την καταγγελία υπαλλήλου του εν λόγω αρτοποιείου, γύρω στις 4 τα ξημερώματα, άγνωστο πρόσωπο το οποίο είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με κουκούλα, εισήλθε στο αρτοποιείο και υπό την απειλή επιθετικού οργάνου (τρίαινα) άνοιξε συρτάρι κάτω από την ταμειακή μηχανή, έκλεψε ένα τσαντάκι και τράπηκε σε φυγή. Το τσαντάκι περιείχε χρηματικό ποσό σε κέρματα και χαρτονομίσματα. (Το σημερινό Δελτίο Τύπου αρ. 2, είναι σχετικό).

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος, λίγο μετά τις 2.15 το μεσημέρι, από μέλη της Αστυνομίας.

Ο 20χρονος ομολόγησε στους ανακριτές του ΤΑΕ Αμμοχώστου τη διάπραξη της ληστείας. Περαιτέρω, ο 20χρονος παρέδωσε στην Αστυνομία τα ρούχα και την κουκούλα που φορούσε, καθώς και την τρίαινα που κρατούσε κατά τη διάπραξη της ληστείας. Παρέδωσε επίσης μέρος του χρηματικού ποσού που είχε κλέψει από το αρτοποιείο.

Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X