ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ληστεία Πέγειας: Επεισοδιακή η σύλληψη του 21χρονου υπόπτου

Πως οδηγήθηκαν στην σύλληψή του

Γιάννος Λύτρας

Επεισοδιακή ήταν η σύλληψη του 21χρονου υπόπτου, σε σχέση με την ληστεία που διεπράχθη στις 8:25 το πρωί της Τρίτης στην ΣΠΕ Πέγειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, δέκα λεπτά αργότερα, γύρω στις 8:35, όχημα γκρίζου χρώματος, μάρκας Honda Logo, επίσης χωρίς πινακίδες εγγραφής, θεάθηκε από μέλη της ομάδας «Ζ» να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την λεωφόρο Τάφοι των Βασιλέων. Ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να σταματήσει στο σήμα των Αστυνομικών.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, υπήρχε άλλο ένα περίπολο, το οποίο ενημερώθηκε κι εντόπισε σε σύντομο χρονικό διάστημα το όχημα. Στο όχημα επέβαιναν δύο άτομα, το ένα εκ των οποίων αναγνωρίστηκε από μέλος της Αστυνομίας. Τα μέλη της Αστυνομίας προσπάθησαν να ανακόψουν το όχημα, ωστόσο ο οδηγός έκανε ελιγμό, απέφυγε το μπλόκο και συνέχισε την πορεία του.

Λίγη ώρα αργότερα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του αναγνωρισθέντος 21χρονου υπόπτου, το οποίο εκτελέστηκε σύντομα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου, όπου ανακρίνεται, χωρίς να παραδέχεται εμπλοκή στην υπόθεση της ληστείας.

Ωστόσο, άφαντο παραμένει το δεύτερο άτομο και το όχημα, που αναζητούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X