ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ληστεία, Πάφος: Με «βαρύ» οπλισμό απείλησαν οι δύο διαρρήκτες

Η περιγραφή των δραστών από την Αστυνομία

Γιάννος Λύτρας

Τα όρια της γκανγκστερικής, αγγίζει η ληστεία που διαπράχθηκε στις 07:50 το πρωί της Παρασκευής, στο Ελληνικό Ταμιευτήριο, στην Πάφο.

Σύμφωνα με δηλώσεις του Αναπληρωτή Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιου Στυλιανού, στο 24news, οι δύο ληστές, μπούκαραν με ένα στρατιωτικό τυφέκιο G3 και ένα κοντόκαννο κυνηγετικό.

Όπως ανέφερε ο κ. Στυλιανού, φορούσαν τζόκεϋ στο κεφάλι και είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα με μαντήλια, ενώ με σπαστά ελληνικά, απαίτησαν χρήματα από τα ταμεία.

Το ποσό που απέσπασαν, σύμφωνα με δημοσιογραφική πηγή, υπολογίζεται στις 30 χιλιάδες ευρώ, ενώ κατάφεραν να διαφύγουν με ένα αυτοκίνητο τύπου τζιπ και αυτήν την ώρα, βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Στις έρευνες συμμετέχει κι ελικόπτερο της αστυνομίας.

Στο κατάστημα, κατά την ώρα της ληστείας, βρίσκονταν δύο υπάλληλοι κι ένας πελάτης.

Πιθανή σύνδεση με την ληστεία της Τίμης

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλης Ιωάννου, η Αστυνομία διεξάγει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό του οχήματος, με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, ενώ παράλληλα λαμβάνονται καταθέσεις και από το προσωπικό του τραπεζικού ιδρύματος. Στην συνέχεια, θα ληφθούν και δακτυλικά αποτυπώματα από τον χώρο.

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η ληστεία της Συνεργατικής στην περιοχή της Τεχνικής σχολής να συνδέεται και με την ληστεία που διαπράχθηκε πριν λίγο διάστημα στην Τίμη.

Τραυματίστηκε Αστυνομικός

Μέλος της ομάδας «Ζ», που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, τραυματίστηκε, ενώ επέβαινε της μοτοσικλέτας του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη, όταν ο οδηγός βαν οχήματος, ενώ βρισκόταν δίπλα από τον μοτοσικλετιστή σε κάποιο σημείο του δρόμου έστριψε δεξιά χωρίς να ελέγξει με αποτέλεσμα να προκαλέσει το τροχαίο.

Ευτυχώς, ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία, όπως διαπιστώθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X