ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Πέταξαν στον δρόμο ανθρώπους λίγο πριν τα Χριστούγεννα (Vid)

Κλάματα και απελπισία από τον σύζυγο εγκύου

Εικόνες τριτοκοσμικής χώρας, κατέγραψε η κάμερα του ΡΙΚ, από συγκρότημα διαμερισμάτων, ο ιδιοκτήτης του οποίου πετάει στον δρόμο δεκάδες ανθρώπους διαφόρων εθνικοτήτων, διότι, όπως αναφέρουν οι ένοικοι, στο σημείο θα ανεγερθεί ξενοδοχείο.


Στα λευκά το Τρόοδος (Pic)


Σε κλάματα ξέσπασε, μιλώντας στην κάμερα του ΡΙΚ, νεαρός άνδρας, ο οποίος διέμενε εκεί με την σύζυγό του, η οποία εγκυμονεί το παιδί τους. Ο νεαρός, εμφανώς απελπισμένος, ανέφερε ότι η σύζυγός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, καθώς είχε στρες και ήταν καλύτερα να παρακολουθείται, καθώς βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα κατάσταση.


Ο γιος του Ηλία Χαραλάμπους σε έναν απολαυστικό διάλογο με τον Τάσο (Vid)


Ο Έλβις Μοχάμεντ, πολιτικός πρόσφυγας από την Αιθιοποία, κλαίγοντας, αναρωτήθηκε πού θα κοιμηθεί η γυναίκα του, αφού τώρα τους πετούν στον δρόμο. «Εάν ήμουν μόνος μου, δεν θα είχα πρόβλημα να κοιμηθώ στον δρόμο, αλλά η γυναίκα μου πού θα κοιμηθεί;», αναρωτήθηκε ο Έλβις.

Μάλιστα, οι άνθρωποι ζουν εκεί, εδώ και μερικές μέρες, χωρίς ρεύμα και νερό, καθώς οι ιδιοκτήτες τους τα απέκοψαν, θέλοντας να τους αναγκάσουν να φύγουν, όπως υποστηρίζουν. Την ίδια στιγμή, οι ένοικοι φωνάζουν καθώς όπως λένε ήταν πάντα συνεπείς στις υποχρεώσεις τους απέναντι στην ιδιοκτησία, η οποία τώρα τους ξεσπιτώνει, ζητώντας τους σε διάστημα οκτώ ημερών να αδειάσουν το κτίριο.

Το Γραφείο Ευημερίας έχει ενημερωθεί για το γεγονός και το απόγευμα της Τρίτης, λειτουργός του Γραφείου Επισκέφθηκε τον χώρο για να καταγράψει τα δεδομένα, ώστε να εξεταστεί η υπόθεση.

Όπως ανέφερε στο 24News η Εκπρόσωπος Τύπου του Γραφείου Ευημερίας, Μαρία Κυρατζή, το απόγευμα της Τρίτης, η λειτουργός που επισκέφθηκε τον χώρο, συνοδεία της Αστυνομίας, δεν εντόπισε άτομα έξω. Σήμερα, Τετάρτη, λειτουργοί του Γραφείου επισκέφθηκαν εκ νέου το συγκρότημα διαμερισμάτων, για καταγραφή των παραπόνων και των οποιωνδήποτε στοιχείων προκύψουν, ώστε να φανούν τα προβλήματα και να προχωρήσει η διερεύνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X