ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Κατακρεούργησε τον σκύλο της γειτόνισσας με κουζινομάχαιρο

Την επισκέφθηκε με δύο μαχαίρια 32,5 εκατοστών

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Λευκωσία, στις 6 Φεβρουαρίου 2017, όταν 42χρονη, σε κατάσταση μέθης, επισκέφθηκε το σπίτι γειτόνισσάς της, για να συζητήσουν για τον σκύλο, ράτσας Πίντσερ, της δεύτερης, καθώς είχε δαγκώσει το παιδί της το προηγούμενο βράδυ, καθώς και σε διάφορες άλλες περιπτώσεις στο παρελθόν. Ωστόσο, η 42χρονη πήγε έτοιμη για να διαπράξει φόνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η 42χρονη, όπως αναφέρθηκε στην απόφαση του δικαστηρίου, είχε συζητήσει ξανά με την ιδιοκτήτρια του σκύλου, παρόμοια γεγονότα. Όταν μετέβη στο σπίτι της στις 6 Φεβρουαρίου 2017, ωστόσο, ο σκύλος γαύγιζε, με αποτέλεσμα η ιδιοκτήτριά του να τον μεταφέρει στην κουζίνα, για να συζητήσει με την 42χρονη. Η τελευταία, όμως, την ακολούθησε στην κουζίνα, ανέσυρε το ένα από τα δύο μαχαίρια 32,5 εκατοστών που έφερε μαζί της και κατάφερε δύο θανάσιμα τραύματα στο ζώο.

Διαβάστε, επίσης: Στην Κύπρο πιάστηκε ο «άντρας με τα 14 πρόσωπα»

Η ίδια αρχικά υποστήριξε πως ο σκύλος προσπάθησε να της επιτεθεί, άρα βρισκόταν σε αυτοάμυνα, αλλά ο δικηγόρος της δεν έθεσε θέμα στο δικαστήριο ότι η πελάτις του βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Ελαφρυντικές οι προσωπικές συνθήκες της 42χρονης

Η ποινή που της επέβαλε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας είναι η φυλάκιση δύο μηνών, με 3ετή αναστολή, κυρίως λόγω των οικογενειακών δυσκολιών της. 

Συγκεκριμένα, η 42χρονη αντιμετωπίζει πρόβλημα αλκοολισμού, ενώ έχει και δύο παιδιά με αυτισμό από τον δεύτερο γάμο της. Το ένα παιδί της πάσχει από σοβαρό αυτισμό και είναι εντεταγμένο σε ειδική μονάδα στο σχολείο του, ενώ το άλλο πάσχει από ελαφρύτερης μορφής αυτισμό.

Διαβάστε, επίσης: Εμπρησμός νηπιαγωγείου: Γεμάτο όπλο κοντά στο σπίτι των ιδιοκτητών

Η ίδια η μητέρα, πέρα από το πρόβλημα αλκοολισμού, πάσχει και από ψυχιατρικά προβλήματα. Στο δικαστήριο, ωστόσο, παρουσιάστηκε και μία βεβαίωση ότι καταβάλλει προσπάθειες απεξάρτησης από το αλκοόλ.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X