ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Φοιτητής έπεσε στον φωταγωγό πολυκατοικίας

Έσπευσε η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται 25χρονος μετά από πτώση σε φωταγωγό στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, λήφθηκε πληροφορία ότι σε υποστατικό στη Λευκωσία, πρόσωπα έριχναν μπουκάλια σε άλλα πρόσωπα.

Διαβάστε, επίσης: Πήγε να τους κάνει παρατήρηση και τον έστειλαν νοσοκομείο

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο εν λόγω υποστατικό, όπου εντόπισαν 32χρονο και 74χρονο, οι οποίοι ήταν τραυματισμένοι στο κεφάλι. Επίσης, τρίτο πρόσωπα ηλικίας 25 ετών, εντοπίστηκε στο φωταγωγό, πεσμένο στο έδαφος και απεγκλωβίστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ο 25χρονος ινδικής καταγωγής (φοιτητής), ακινητοποιήθηκε και αφού του παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων τοποθετήθηκε σε φορείο και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας.

Διαβάστε, επίσης: Συγκλονιστική μαρτυρία: Δεν είχαν βενζίνη και οι Τούρκοι ξεκλήρισαν την οικογένεια

Ο 25χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά κατάγματα, ενώ η κατάσταση του 32χρονου και του 74χρονου, κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος παραμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνελήφθη.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X