ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Έσπασε το «κοντέρ» των καταγγελιών σε μόνο 6 ώρες

Αρκετοί οι μεθυσμένοι κι ένας «ραλλίστας»

Μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, στο πλαίσιο εκστρατείας για πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων οδικών συγκρούσεων, για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, αλλά και για πάταξη του φαινομένου της οχληρίας, διενήργησαν σήμερα τα ξημερώματα μεταξύ των ωρών 1π.μ.- 6π.μ., τροχονομικούς ελέγχους στη Λεωφόρο Προδρόμου και Γρίβα Διγενή στη Λευκωσία.

Κατά τους τροχονομικούς ελέγχους έγιναν 72 καταγγελίες, εκ των οποίων οι 33 αφορούσαν υπέρβαση ορίου ταχύτητας, οι οκτώ αφορούσαν παραβίαση φωτεινού σηματοδότη, ενώ καταγγέλθηκαν 13 οδηγοί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Να σημειωθεί ότι, 20χρονος εντοπίστηκε στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή να οδηγεί με ταχύτητα 115 ΧΑΩ αντί 50 ΧΑΩ.

Παράλληλα, μεταξύ των ωρών 9μ.μ. χθες – 3π.μ. σήμερα, μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, του Κέντρου Ελέγχου Μηνυμάτων και του Ουλαμού Άμεσης Επέμβασης Λευκωσίας, διενήργησαν τροχονομικούς ελέγχους στη Λεωφόρο Προδρόμου, Λόγγου, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λακατάμεια, Λεωφόρο Κυρηνείας, Λεωφόρο Λάρνακος μέχρι και την Πανεπιστημιούπολη, καθώς και στην οδό Τεύκρου Ανθία, όπου έγιναν 17 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X