ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Δύο κιλά κάνναβης έβγαλε «βόλτα» 37χρονος

Ανακόπηκε και συνελήφθη από μέλη της ΥΚΑΝ

Ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης όμοιας με κάνναβη, βάρους 2 κιλών περίπου εντόπισαν χθες στην επαρχία Λευκωσίας μέλη της Αστυνομίας, για την οποία προχώρησαν στη σύλληψη 37χρονου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 1.20μ.μ., χθες, στην επαρχία Λευκωσίας, μέλη της Υ.ΚΑ.Ν., εντόπισαν τον 37χρονο να βρίσκεται στο αυτοκίνητο του, που ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό τεμάχιο γης, πλησίον της κατοικίας 20χρονου.

Ο 37χρονος αναχώρησε από το σημείο με το όχημα του, έχοντας στην κατοχή του μία νάιλον σακούλα και ανακόπηκε στη συνέχεια από τα μέλη της Αστυνομίας για έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα του 37χρονου, εντοπίστηκε ξηρή φυτική ύλη όμοια με κάνναβη, βάρους 2 κιλών περίπου, με αποτέλεσμα ο 37χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Γύρω στις 2.00μ.μ., χθες, ο πιο πάνω 20χρονος, αναχώρησε από την οικία του οδηγώντας τη μοτοσικλέτα του και ανακόπηκε για έλεγχο από τα μέλη της Αστυνομίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκε μεταξύ άλλων αντικειμένων μικρή ποσότητα κάνναβης, για την οποία ο 20χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Ακολούθησε έρευνα και στην οικία του πιο πάνω 37χρονου, όπου εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 150 γραμμαρίων, ένα φυτό κάνναβης, μικροποσότητα άσπρης σκόνης όμοιας με κοκαΐνη, άσπρη κρυστάλλινη ουσία, διαμορφωμένο θερμοκήπιο και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Η Υ.ΚΑ.Ν., (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λευκωσίας) διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση