ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Δεσμοφύλακας «πιάστηκε» με αναβολικά

Υπό διήμερη κράτηση ο 43χρονος

Υπό διήμερη κράτηση τέθηκε ο συλληφθείς δεσμοφύλακας, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν ουσίες που πιστεύεται ότι είναι αναβολικά.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέα Αγγελίδη, η Αστυνομία συνέλαβε 43χρονο κάτοικο Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής αναβολικών.

Διευκρίνισε ότι ο 43χρονος συνελήφθη κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών.

Συγκεκριμένα, με βάση το σχετικό δελτίο Τύπου, η πληροφορία αφορούσε την άφιξη ύποπτου πακέτου, που έφτασε σε εταιρεία ταχυμεταφορών και χθες γύρω στις 17.40, ο 43χρονος μετέβη στα γραφεία της εταιρείας, από όπου παρέλαβε το πακέτο και αμέσως μέλη της ΥΚΑΝ, επενέβησαν και ανέκοψαν τον 43χρονο.

Το πακέτο που περιείχε 9 φιαλίδια των 10ml, τα οποία περιείχαν ουσία που πιστεύεται ότι είναι αναβολικά και 50 δισκία που επίσης πιστεύεται ότι είναι αναβολικά.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ως τεκμήριο ανοικτό φιαλίδιο των 10ml που πιστεύεται ότι είναι αναβολικό, είπε προσθέτοντας ότι εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης και παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο που διέταξε τη διήμερη κράτηση του.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι εξετάζονται κάποιοι ισχυρισμοί που έδωσε στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης για παράνομη κατοχή αναβολικών.

Ερωτηθείς εάν ο 43χρονος, που είναι δεσμοφύλακας τέθηκε υπό διαθεσιμότητα, ο κ. Αγγελίδης είπε πως αυτή η πτυχή τυγχάνει χειρισμού από την υπηρεσία του.

Είπε τέλος πως η Αστυνομία διερευνά τη συγκεκριμένη υπόθεση και οτιδήποτε άλλο προκύπτει θα τύχει ανάλογου χειρισμού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X