ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Αυνανίστηκε μέσα στο σινεμά, αγγίζοντας μητέρα

Η σύλληψή του αποκάλυψε διάφορα προβλήματα

Μια απίστευτη υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας και αφορά στην καταγγελία ενός άντρα από την Λευκωσία, για αυνανισμό μέσα σε κινηματογραφική αίθουσα, με αποτέλεσμα να κατηγορηθεί για άσεμνη πράξη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», τον Οκτώβριο του 2017, ο άντρας είχε επισκεφθεί τον κινηματογράφο στην πρωτεύουσα, για να παρακολουθήσει ταινία ενηλίκων. Ωστόσο, είχε πάει το απόγευμα, ώρα κατά την οποία προβάλλονταν μόνο ταινίες κατάλληλες για παιδιά. Γι' αυτό, άλλαξε το εισιτήριό του, ώστε να παρακολουθήσει μια από αυτές.

Ενώ στην αίθουσα βρίσκονταν μητέρες με τα παιδιά τους, αναφέρει το δημοσίευμα, μια από τις μητέρες, που καθόταν στην θέση πίσω από τον άντρα, ένιωσε ένα άγγιγμα στον αστράγαλό της. Αντέδρασε, απομακρύνοντας το χέρι που την άγγιξε, αλλά αντιλήφθηκε τον κατηγορούμενο να αυνανίζεται, χωρίς όπως να αποκαλύπτει τα γεννητικά του όργανα. Εκείνος, αμέσως εγκατέλειψε την αίθουσα, ωστόσο η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας τον εντόπισαν εντός του χώρου του κινηματογράφου και τον συνέλαβαν. Αμέσως, εκείνος παραδέχθηκε ενοχή.

Αποκαλύφθηκε προσωπικό δράμα

Ο άντρας οδηγήθηκε ενώπιον του Δικαστηρίου, όπου αποκαλύφθηκαν διάφορα προβλήματα που αντιμετώπιζε στην προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, διευκρινίζεται στο ρεπορτάζ, η στάση του πατέρα του, τα φυσικά του χαρακτηριστικά που εκφεύγουν των συνηθισμένων, αλλά και ο ξυλοδαρμός που είχε πέσει θύμα κατά την στρατιωτική του θητεία, τον κατέστησαν άτομο αποκλεισμένο από την κοινωνία, ενώ αντιμετωπίζει και προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, με αναστολή, καθώς προσμέτρησε ο μεμονωμένος χαρακτήρας του περιστατικού, καθώς και το γεγονός ότι αναγνώρισε αμέσως το σφάλμα, αλλά και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, δεχόμενος, μάλιστα, ψυχολογική στήριξη. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X