ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λευκωσία: Άνοιξαν ολόκληρο «γκρεμό» μπρος στην είσοδο υποστατικού (Pics)

Το ξέσπασμα της ενοίκου του υποστατικού

Γιάννος Λύτρας

Σε μια έντονη καταγγελία προέβη η ένοικος υποστατικού στην περιοχή Αγίων Ομολογητών, στην Λευκωσία. Όπως ανέφερε, άνθρωποι του Δήμου Λευκωσίας, που εκτελούν έργα στην περιοχή, άνοιξαν μια τεράστια τρύπα μπροστά από το υποστατικό που ενοικιάζει, το οποίο χρησιμοποιείται για εκπαιδευτικούς σκοπούς, που θα πρέπει, ωστόσο, να μπουν στον «πάγο», μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.

Όπως ανέφερε η παραπονούμενη στο 24news, ενώ η ίδια ήταν μέσα, μαζί με τα παιδιά, εν ώρα μαθήματος, άκουσαν τον θόρυβο έξω και, όταν άνοιξαν την πόρτα, είδαν την τεράστια τρύπα που άνοιξε ακριβώς μπροστά από την είσοδο. Όπως είπε, πλέον, δεν μπορεί να παραδώσει τα μαθήματά της στο συγκεκριμένο εργαστήρι, το οποίο θα διατηρήσει κλειστό, μέχρι την βελτίωση της κατάστασης.

«Εγώ θα έβγαζα περίπου 100 ευρώ, τις ημέρες που θα πρέπει να διατηρήσω κλειστό το εργαστήρι, χρήματα που χρειάζομαι για να καλύψω τα έξοδα του», ανέφερε, σημειώνοντας πως οι σανίδες που της τοποθέτησαν για να εισέρχεται και να εξέρχεται δεν εμπνέοουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Επίσης, φόβους εξέφρασαν και τα παιδιά.

Επίσης, μαθήτριά της, που είχε τελειώσει το μάθημά της, δεν μπορούσε να φύγει, ενώ και η επόμενη, δεν μπορούσε να προσεγγίσει το εργαστήριο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση