ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για διαρρήξεις και κλοπές

Τους έκαψε μαρτυρία

Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση 37χρονος κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής και παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρεται ότι λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα , μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν, στη Λεμεσό, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 37χρονος, για έλεγχο. Όπως διαπιστώθηκε εναντίον του εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, που εκδόθηκε από το ΤΑΕ Λευκωσίας, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κτηρίου και κλοπής, βάσει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Επίσης, κατά τη διάρκεια έρευνας που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Εξάλλου, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, χθες συνελήφθη 32χρονος κάτοικος Λεμεσού για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με άλλη διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και κλοπής.

Εναντίον του 32χρονου, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων σχετικά με υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 19 και 20 Ιουλίου 2018, στη Λεμεσό. Βάσει της μαρτυρίας εξασφαλίστηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X