ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Χουλιγκανισμοί στο Λύκειο Αγίου Ιωάννη (Vid)

Τα καπνογόνα των κουκουλοφόρων «έπνιξαν» την περιοχή

Αναστάτωση και οχλαγωγία προκάλεσε το πρωί ομάδα νεαρών εξωσχολικών σε τρία σχολεία της Λεμεσού εκ των οποίων το ένα έστησαν σκηνικό γηπέδου, αφού έριξαν καπνογόνα και φωτοβολίδες.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 το πρωί, όταν ομάδα αποτελούμενοι από νεαρούς κουκουλοφόρους, οι οποίοι επέβαιναν μοτοσικλετών, εισήλθαν εντός του Λυκείου Αγίου Ιωάννη. Οι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν, να ρίχνουν καπνογόνα και να ανάβουν φωτοβολίδες προκαλώντας οχλαγωγία και αναστάτωση στο σχολείο.

Διαβάστε, επίσης: «Πόλεμος», εκρήξεις και οχληρία σε σχολεία της Λευκωσίας

Το γεγονός κατήγγειλαν στην Αστυνομία γονείς και καθηγητές. Με την εμφάνιση των περιπολικών της Αστυνομίας οι νεαροί αποχώρησαν από το σημείο και επανήλθε η ομαλή λειτουργία του σχολείου.

Όπως αναφέρθηκε, ομάδα νεαρών που πιστεύεται ότι είναι η ίδια είχαν προηγουμένως επιχειρήσει ανεπιτυχώς να εισέλθουν στο Λύκειο Πέτρου και Παύλου και στο Λανίτειο Λύκειο. Η είσοδος τους αποτράπηκε λόγω του ότι οι καθηγητές είχαν προλάβει και είχαν κλείσει τα κάγκελα των σχολείων τους, ωστόσο οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν για λίγα λεπτά αναστάτωση με τις φωνές και τη φασαρία στην οποία προέβαιναν.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση