ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Χειροπέδες σε 32χρονο

Σιδερογροθιά, μαχαίρι και χρήματα εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του

Με τα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και επιθετικού οργάνου, οδηγήθηκε το πρωί στο δικαστήριο 32χρονος, κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα στη Λεμεσό, έχοντας στην κατοχή του 14 χιλιάδες ευρώ, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, χειροπέδες και σιδερογροθιά. Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού διέταξε την τριήμερη προσωποκράτηση του.
 
Συγκεκριμένα ο 32χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει επανειλημμένα την Αστυνομία με υποθέσεις ληστειών, ναρκωτικών και άλλων σοβαρών αδικημάτων και θεωρείται ότι ανήκει σε συγκεκριμένη εγκληματική ομάδα, είχε εντοπίστηκε να οδηγεί το όχημα του, στις 3.30 τα ξημερώματα, στη Γερμασόγεια.
 
Ακολούθησε ανακοπή του οχήματος στη Μουταγιάκα, όπου σε έρευνα εντοπίστηκε μια μεταλλική σιδερογροθιά, ένα ζευγάρι χειροπέδες, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι δέκα εκατοστών καθώς και χρηματικό ποσό 14 χιλιάδων ευρώ.
 
Ανακρινόμενος ο 32χρονος, δεν ήταν σε θέση να δώσει ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση του χρηματικού ποσού και συνελήφθη, ενώ το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο διέταξε την τριήμερη κράτηση του, προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.
 
Ο εντοπισμός του 32χρονου έγινε στο πλαίσιο των ελέγχων της Αστυνομίας για πάταξη της εγκληματικότητας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, σημειώνοντας ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό.
 
Στο πλαίσιο αυτό έγιναν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έλεγχοι σε πέντε άλλα ύποπτα οχήματα και οκτώ πρόσωπα, χωρίς να προκύψει οτιδήποτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X