ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Τον «κάρφωσε» το κινητό του - 700 αρχεία παιδικής πορνογραφίας

Στο κελί 24χρονος και 20χρονος για την ίδια υπόθεση

24χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης/κατοχής παιδικής πορνογραφίας, απόκτησης πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και διανομή παιδικής πορνογραφίας, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.


Λύκειο Αγ.Ιωάννη Λεμεσού: Χαμός με τα συνθήματα μαθητών


Επίσης, στο πλαίσιο διερεύνησης της πιο πάνω υπόθεσης, κλήθηκε για ανάκριση νεαρό πρόσωπο, όπου μετά από εξετάσεις που έγιναν, στο κινητό του τηλέφωνο εντοπίστηκαν 700 περίπου αρχεία φωτογραφίας με παιδικό πορνογραφικό υλικό.

Εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη σήμερα για διευκόλυνση των ανακρίσεων. (Δελτίο Τύπου 4 ημερ. 1/11/2018 σχετικό).

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Προηγούμενη ενημέρωση

Σε άλλη μία σύλληψη προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, για την οποία τελεί ήδη υπό κράτηση 20χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Πρόκειται για 24χρονο κάτοικο Λεμεσού, ο οποίος συνελήφθη σήμερα, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, μετά από μαρτυρία που προέκυψε εναντίον του, κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.


Μόδα τα «ψευδοκαύσιμα» - Το πρόστιμο στους παραβάτες


Στην οικία του 24χρονου, διενεργήθηκε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για να τύχουν δικανικών εξετάσεων τρεις σκληροί δίσκοι, τέσσερις συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων, δύο κινητά τηλέφωνα, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X