ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Το πλήρωμα του «USS Iwo Jima» έχει καρδιά (pics)

Στο Ίδρυμα Άγιος Στέφανος

Την ευκαιρία να επιτελέσουν κοινωφελές έργο είχαν σήμερα ναύτες και πεζοναύτες, άνδρες και γυναίκες, του "USS Iwo Jima", που ελλιμενίζεται από χθες στο λιμάνι της Λεμεσού.

Συνολικά τριάντα άτομα, μέλη του μεγαλύτερου πολεμικού πλοίου αμφιβίου επιθέσεως στον κόσμο, μετέβηκαν με λεωφορείο στο Ίδρυμα για άτομα με νοητική αναπηρία "Άγιος Στέφανος", στη Λεμεσό, όπου έπαιξαν καλαθόσφαιρα με άτομα με νοητική αναπηρία, ενώ βοήθησαν στην τοπιοτέχνηση μικρού κήπου.

Όπως δήλωσε στα ΜΜΕ, ο Πλωτάρχης - πεζοναύτης ιερέας, John Mabus, σε κάθε λιμάνι σταθμό, μέλος του προσωπικού του Αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, προσπαθεί να γνωρίσει την κουλτούρα και τους ανθρώπους μιας πόλης αλλά και να προσφέρει εθελοντική εργασία, όπου και όπως μπορεί.

Στο πλαίσιο αυτό, συνέχισε, έχει διευθετηθεί και η σημερινή επίσκεψη στο Ίδρυμα Άγιος Στέφανος, όπου ναύτες και πεζοναύτες έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να ψυχαγωγήσουν άτομα με νοητική υστέρηση αλλά και να βοηθήσουν με εργασίες δενδροφύτευσης και καθαρισμού μικρού κήπου του Ιδρύματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X