ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Πανικοβλήθηκε και κινδύνευσε με πνιγμό

Η βουτιά με μάσκα κατάδυσης δεν πήγε καλά

Κινδύνευσε με πνιγμό Ρώσος τουρίστας στην θάλασσα της Λεμεσού, το πρωί της Παρασκευής, όταν με μέσκα κατάδυσης και αναπνευστήρα έκανε τις βουτιές του στην περιοχή της Αμαθούντας.

Διαβάστε, επίσης: Λεμεσός: Παιδάκια πήδηξαν από βράχο και κινδύνευσαν να πνιγούν

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο τουρίστας, λίγο μετά τις 11 το πρωί, κολυμπούσε φορώντας την μάσκα και τον αναπνευστήρα του, όταν σε αυτόν μπήκε νερό. Το αποτέλεσμα ήταν ο άντρας να πανικοβληθεί και να ζητά βοήθεια έντονα.

Η ανακοίνωση του Επαρχιακού Ναυαγοσωστικού Ομίλου Λεμεσού:

«Περιστατικο παρολιγον πνιγμου που αφορούσε Ρωσσο τουρίστα ο οποιος βρισκόταν με την οικογένεια του σε παραλία της περιοχή Αμαθουντας, (Αγ.Τυχωνα),απετράπη μετα την έγκαιρη επέμβαση των Ναυαγοσωστων!

Συγκεκριμένα,λίγο μετα τις 11:00π.μ,όταν Ρωσσος τουρίστας απολάμβανε το κολύμπι του χρησιμοποιώντας μασκα κατάδυσης με αναπνευστήρα, περίπου 150μ δυτικά του Ναυαγοσωστικού σημειου ΛΕΜ 6 και 100 περίπου μέτρα από την ακτή(μπροστά από τα θαλάσσια σπορτ).

Καθως ο Ρωσσος κολυμπουσε, εισήλθε νερο εις τον αναπνευστήρα του, με αποτέλεσμα να πανικοβληθεί,αρχίζοντας στην συνέχεια να καλεί δυνατά σε βοήθεια!

Η αντίδραση των Ναυαγοσωστων ήταν άμεση και αποτελεσματική! Προσέγγισαν με σκαφος,σε σύντομο χρονο τον λουόμενο Ρωσσο,οπου
στην συνέχεια τον περισυνέλεξαν και τον μετέφεραν με ασφαλεια στην ακτή σώο και αβλαβή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημερινό περιστατικο παρολιγον πνιγμου,ειναι το δευτέρο που σημείωνεται σε διάστημα λιγότερο των 12 ωρων στην επαρχία μας.

Δ.Σ Ε.Ν.Ο.Λ»

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X