ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Νεαρός σε κώμα από τα ναρκωτικά

Νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού

Στις 10/6/2018 και ώρα 11μ.μ., μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 18χρονος από τη Λεμεσό, ο οποίος εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση σε περιοχή της Λεμεσού.

Σύμφωνα με υπάρχουσες μαρτυρίες, ο 18χρονος πριν εντοπιστεί σε κωματώδη κατάσταση, βρισκόταν μαζί με άλλα πρόσωπα σε συγκεκριμένο υποστατικό στη Λεμεσό.

Χθες [11/6/18] μέλη της Αστυνομίας (Κλιμάκιο ΥΚΑΝ και ΟΠΕ Λεμεσού), βάσει δικαστικού εντάλματος διεξήγαγαν έρευνα στο συγκεκριμένο υποστατικό. Στη βεράντα έξω από το υποστατικό, εντοπίστηκε ένας 28χρονος, ο οποίος σε σωματικό έλεγχο που του έγινε, στην κατοχή του ανευρέθηκαν 1. Σακουλάκι με ποσότητα κάνναβης βάρους 8.5 γραμμαρίων, 2. Σακουλάκι με ποσότητα μπεζ συμπαγούς ουσίας και μπεζ σκόνης που πιστεύεται είναι έκσταση βάρους 9 γραμμαρίων, 3.Νάιλον διαφανής συσκευασία με ποσότητα ρητίνης κάνναβης βάρους 19.5 γραμμαρίων, 4. Ένα τεμάχιο από καλαμάκι με ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι μεταμφεταμίνη βάρους 0.2 γραμμαρίων και 5. Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Από έρευνα που έγινε στο υποστατικό δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το παράπονο, ενώ ο 39χρονος διαχειριστής του υποστατικού, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα που εκκρεμούσε εναντίον του για υπόθεση ναρκωτικών.

Εναντίον και των δύο πιο πάνω προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν εκ νέου τις πρωινές ώρες σήμερα.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X