ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός - Νέα τραγωδία: Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από όχημα

Υπέκυψε στα τραύματά της

Την τελευταία της πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, άφησε η 80χρονη γυναίκα, η οποία, μαζί με τον σύζυγός της, παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, στην λεωφόρο Κολωνακίου, στην Λεμεσό.

Η γυναίκα, της οποίας η κατάσταση θεωρείτο πολύ σοβαρή, υπέκυψε, τελικά, στα τραύματά της, ενώ ο σύζυγός της, ηλικίας 86 ετών, είναι πολυτραυματίας.

Τα γεγονότα

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 6π.μ. της Πέμπτης, στη λεωφόρο Κολωνακίου, στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 70χρονος κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε τους δύο πεζούς, οι οποίοι επιχειρούσαν να διασταυρώσουν το δρόμο.


Αλλαγές στην Εφεδρεία - Τέρμα στην λογική «στην σκιά της τερατσιάς»


Οι δύο τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκαν για νοσηλεία. Όπως διαπιστώθηκε, ο 86χρονος διαπιστώθηκε ότι είναι πολυτραυματίας και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εξαιρετικά κρίσιμη, ενώ η κατάσταση της 80χρονης κρίνεται ως πολύ σοβαρή.


Στο παρά πέντε τραγωδία: Ανασύρθηκε αναίσθητος από πισίνα 11χρονος


Ο 70χρονος οδηγός του οχήματος, υπεβλήθη σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση