ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Ληστές μπούκαραν σε γνωστή μπουτίκ

Καταδίωξη και πυροβολισμοί

Δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν το σχέδιο τους, δυο διαρρήκτες, οι οποίοι τα ξημερώματα κατάφεραν να αποσπάσουν επώνυμα είδη ένδυσης από κατάστημα της τουριστικής περιοχής Γερμασόγειας, αφήνοντας όμως πίσω τους τη μεγαλύτερη ποσότητα που είχαν ήδη τοποθετήσει σε νάιλον σακούλια. Και αυτό χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας αλλά και στην αντίδραση πολίτη που άρχισε να φωνάζει.
 
Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως οι διαρρήκτες έφτασαν στο κατάστημα με όχημα που είχε καταγγελθεί ως κλοπιμαίο, στο ΤΑΕ Λεμεσού, στις 16 Ιουνίου και αφού παραβίασαν την είσοδο, άρχισαν να τοποθετούν σε νάιλον σακούλια τα πανάκριβα ρούχα, παρά το ότι ηχούσε το σύστημα συναγερμού.
 
Μάλιστα, πολίτης είδε τους δράστες και άρχισε να τους φωνάζει, ενώ όταν έφτασε στη σκηνή και περιπολικό, αυτοί επιβιβάστηκαν στο κλοπιμαίο όχημα, εγκαταλείποντας τη μεγαλύτερη ποσότητα ρούχων.
 
Προφανώς αιφνιδιάστηκαν, είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι  "ρίφθηκε και ένας πυροβολισμός στον αέρα για εκφοβισμό", ενώ οι δράστες διέφυγαν με κλοπιμαία η αξία των οποίων υπολογίζεται στις 20 χιλιάδες ευρώ.
 
"Με την άμεση επέμβαση της Αστυνομίας, η οποία σε συνάρτηση με πληροφορία που δόθηκε από πολίτη - και τον οποίον ευχαριστούμε -  έγινε κατορθωτό να αποτραπεί μιας μεγαλύτερης έκτασης κλοπή", συμπλήρωσε.
 
Οι έρευνες στη σκηνή συνεχίζονται, ενώ εξετάζεται κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που κατέγραψε τις κινήσεις των δυο προσώπων, που φορούσαν κουκούλα και εκτιμάται πως είναι νεαρής ηλικίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X