ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Κουκουλοφόροι μπούκαραν σε περίπτερο κρατώντας ρόπαλο

Τα έκαναν λαμπόγυαλο

Γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα σήμερα, τρία πρόσωπα τα οποία είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, φούτερ ενώ έφεραν γάντια στα χέρια, εισήλθαν σε περίπτερο στη Λεμεσό.

Ο ένας εξ αυτών, φέρεται να κρατούσε ρόπαλο με το οποίο άρχισε να σπάζει διάφορα αντικείμενα που βρίσκονταν μπροστά στο πάγκο του ταμείου ενώ ταυτόχρονα ζήτησαν από τον υπάλληλο του περιπτέρου να τους δώσει χρήματα και τσιγάρα.

Ο υπάλληλος τους παρέδωσε το χρηματικό ποσό των €15 και αριθμό τσιγάρων και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφαλίστηκε, οι δράστες είχαν εγκαταλείψει τη σκηνή με αυτοκίνητο συγκεκριμένου τύπου και χρώματος.

Γύρω στις 4.50 μηχανοκίνητο περίπολο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, εντόπισε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να κινείται σε χωματόδρομο στην επαρχία Λεμεσού. Αυτό ανακόπηκε από τα μέλη της Αστυνομίας και διαπιστώθηκε ότι, εντός του οχήματος βρίσκονταν τέσσερα πρόσωπα, ένας 22χρονος, δύο εικοσάχρονοι και ένας 19χρονος.

Ακολούθησε έρευνα εντός του αυτοκινήτου όπου, εντοπίστηκαν τρία χαρτονομίσματα των €5, τέσσερα σφραγισμένα πακέτα τσιγάρων, δύο προσωπίδες, ποσότητα γαντιών και διάφορα άλλα ενδύματα.

Οι πιο πάνω συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση. Ανακρινόμενοι, φέρονται να παραδέχθηκαν τη διάπραξη της ληστείας.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X