ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Η κράμπα στο νερό λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία

Σωτήρια η επέμβαση των ναυαγοσωστών

Σοβαρό κίνδυνο διέτρεξε το πρωί της Δευτέρας, Ρωσίδα τουρίστρια, η οποία υπέστη κράμπα στο πόδι, ενώ κολυμπούσε στην θάλασσα της Λεμεσού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο «Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού», η γυναίκα διέτρεξε κίνδυνο ακόμα και να χάσει την ζωή της. Ωστόσο, οι ναυαγοσώστες αντιλήφθηκαν έγκαιρα το περιστατικό και έτρεξαν για βοήθεια.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Σήμερα Δευτέρα 16/7/2018 και ώρα 11:25π.μ το πρωί, 50μ ανατολικά του Ναυαγοσωστικού σημειου ΛΕΜ 4 και περίπου 80μ μπροστά απο το εστιατόριο MALINDI, Ρωσσίδα τουρίστρια κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της στη θάλασσα, μετα απο κράμπα στο πόδι.

Οι Ναυαγοσώστες του σημείου αντιλήφθηκαν το περιστατικό και έσπευσαν αμεσα για διάσωση μεταφέροντας την γυναίκα έξω απο το νερό εγκαιρα εις την ακτή,προτού κινδυνέψει περαιτέρω η ζωή της!

Αφού της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και ήταν καλά στην υγεία της,επέστρεψε πίσω στους οικείους της χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ναυαγοσώστες με την ετοιμότητα τους, απέτρεψαν για ακόμα μια φορά περιστατικό που θα μπορούσε να εξελιχθει σε πνιγμο και συνεπως, απώλεια ανθρώπινης ζωής».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X