ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός - Εμπρησμός η φωτιά σε λεωφορείο

Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές

Σε εμπρησμό οφείλεται η πυρκαγιά που ξέσπασε, γύρω στις 20.46 του Σαββάτου, σε λεωφορείο μάρκας ΜΑΝ, όταν αυτό ήταν σταθμευμένο (ακινητοποιημένο) στο χώρο στάθμευσης της εταιρείας λεωφορείων, ανατολικά της εκκλησίας Άγιου Γεώργιου της Χαβούζας στην Λεμεσό. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που κατάσβησε τη φωτιά το λεωφορείο έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και πρόκειται περί εμπρησμού.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διερευνά με την Αστυνομία τα αίτια της πυρκαγιάς που ξέσπασε, γύρω στις ώρα 07.22 το πρωί της Κυριακή σε νηπιαγωγείο στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στο Στρόβολο, στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Πυροσβεστικής , η πυρκαγιά ξέσπασε στον υπόγειο χώρο της κουζίνα του Νηπιαγωγείου. Από την πυρκαγιά έπαθε ζημιές ο εξοπλισμός και η ηλεκτρική εγκατάσταση της κουζίνας και από τον καπνό και την θερμότητα επηρεάστηκε το υπόλοιπο νηπιαγωγείο.

Σε ό,τι αφορά τη διάσωση των παιδιών και των συνοδών τους που χάθηκαν στο Τρόοδος, η Πυροσβεστική αναφέρει ότι η Πυροσβεστική ανταποκρίθηκε για βοήθεια στην ανεύρεση 6μελή ομάδα ειδικών διασώσεων της ΕΜΑΚ η οποία βρισκόταν κάτω από τον συντονισμό της Αστυνομίας. Η ειδική ομάδα διασώσεων συνέβαλε στην διάσωση 2 τραυματισμένων ατόμων που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης καθώς επίσης και στον εντοπισμό και αεροδιακομηδή με ελικόπτερο της ΜΑΕΠ των 21 ατόμων που αγνοούνταν.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 2ης Φεβρουαρίου 2019 μέχρι και τις 07.30 της 3ης Φεβρουαρίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 38 κλήσεις για βοήθεια ,17 πυρκαγιές ,17 ειδικές εξυπηρετήσεις και 4 ψευδείς κλήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση