ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θανατηφόρο Λεμεσού: Ελεύθερος ο οδηγός που έκοψε τον δρόμο στον άτυχο Αντώνη

Ο 36χρονος καταλείπει σύζυγο και δυο ανήλικα παιδιά

Ο 60χρονος οδηγός που είχε συλληφθεί για το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε την Παρασκευή 11/1 επί της οδού Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, στη Λεμεσό, αφέθηκε ελεύθερος το Σάββατο 12/1.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον υπεύθυνο Τροχαίας Λεμεσού, Μιχάλη Μιχαήλ, μας ανάφερε ότι ο φάκελος της υπόθεσης θα σταλεί στην Γενική Εισαγγελία.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 60χρονος οδηγός είναι πρόκληση θανάτου εξ αμελείας και απαγορευμένη στροφή, αλλά η τελική απόφαση για τις κατηγορίες που θα του απαγγελθούν ανήκει στην Γενική Εισαγγελία.


 Κύπρος: Έζησε ένα εφιάλτη όταν έστειλε ροζ βίντεο σε συμμαθητή της


Σε ερώτηση που θέσαμε στον κύριο Μιχαήλ για το θέμα της δημιουργίας διαχωριστικής νησίδας επί της οδού Νίκου και Δέσποινας Παττίχη μας απάντησε «Έχουμε υποβάλλει σχετικές εισηγήσεις στους αρμόδιους φορείς» προσθέτοντας «αν θα υλοποιηθεί ή όχι δεν είναι θέμα της αστυνομίας».

Θυμίζουμε ότι την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το απόγευμα της Παρασκευής 11/1, ο 36χρονος οικογενειάρχης Αντώνης Δημητρίου, η μοτοσικλέτα του οποίου συγκρούστηκε με όχημα επί της οδού Νίκου και Δέσποινας Παττίχη, στη Λεμεσό.

Ο άτυχος 36χρονος, που έμελλε να είναι και το πρώτο θύμα τροχαίου για το 2019, οδηγούσε την μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα του, με νότια κατεύθυνση, όταν αυτή συγκρούστηκε με το όχημα, τύπου τζιπ, του 60χρονου, που την ώρα εκείνη επιχειρούσε παράνομη στροφή δεξιά επί της οδού Χρίστου Εργαδούτη.

Ο άτυχος 36χρονος καταλείπει σύζυγο και δυο ανήλικα παιδιά.

Δεν φέρουμε ευθύνη για το θανατηφόρο στη Νίκου Παττίχη, λένε οι καταστηματάρχες

Σε ανακοίνωση του, ο κ.Καττάσης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια του στην οικογένεια του άτυχου 36χρονου, τονίζοντας πως οι καταστηματάρχες της οδού δεν φέρουν καμιά ευθύνη για το θανατηφόρο τροχαίο, αφού όπως είπε, αυτό αφήνεται να εννοηθεί από κάποιους, λόγω της άρνησης των καταστηματαρχών να αποδεχθούν τη δημιουργία διαχωριστικής νησίδας.

Διερωτήθηκε δε, πώς μπορεί να φταίνε οι καταστηματάρχες για έναν οδηγό, ο οποίος παραβίασε το απαγορευτικό σήμα και έκανε στροφή δεξιά, ενώ σημείωσε ότι αυτό το περιστατικό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιονδήποτε άλλο δρόμο.

Ο ίδιος θεωρεί πως κάποιοι περίμεναν εδώ και καιρό κάποιο σοβαρό δυστύχημα στην οδό Νίκου και Δέσποινας Παττίχη "για να αρπάξουν την ευκαιρία και να πουν πώς τάχα είναι επικίνδυνη οδός και ότι πρέπει να μπει διαχωριστική νησίδα για να μην υπάρχουν δυστυχήματα".

Οι καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι ανέρχονται σε σχεδόν 800, εμμένουν στη θέση τους ότι η διαχωριστική νησίδα δεν εξυπηρετεί κανέναν και ότι η δημιουργία της θα επιφέρει καταστροφικές συνέπειες για τον κύκλο εργασιών τους αλλά και τους κατοίκους της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X