ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Έβαλαν φωτιά σε τ/κ σπίτια

Προσπάθησε να σβήσει την φωτιά ο ιδιοκτήτης, αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο

Η Πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι η ώρα 08.35 την Τετάρτη λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε παλιά ισόγειο κατοικία στην οδό Φερζί Πασά στην Τουρκοκυπριακή συνοικία στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 08.56.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλιχτήρες νερού με νερό από τα βυτία των οχημάτων και αναπνευστικές συσκευές. Ο ιδιοκτήτης της κατοικίας απουσίαζε και με την επιστροφή του διαπίστωσε την ύπαρξη της πυρκαγιάς. Προσπάθησε να την κατασβήσει πριν την άφιξη της Πυροσβεστική Υπηρεσίας με αποτέλεσμα την εισπνοή καπνού και την παρουσίαση αναπνευστικών προβλημάτων.

Κλήθηκε ασθενοφόρο το πλήρωμα του οποίου παρέδωσε τις πρώτες βοήθειες στον ιδιοκτήτη επί τόπου. Στις 11.53 λήφθηκε ξανά μήνυμα για πυρκαγιά σε παλιά κατοικία στην ίδια οδό εφαπτόμενη με την πρώτη εμπλεκόμενη σε πυρκαγιά κατοικία. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12.24. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλιχτήρες νερού με νερό από τα βυτία των οχημάτων και αναπνευστικές συσκευές .

Έγινε διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς και στις δύο περιπτώσεις σε συνεργασία με την Αστυνομία και οι πυρκαγιές οφείλονται σε εμπρησμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X