ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: Δεύτερη σύλληψη για τον φόνο στα κατεχόμενα

Χειροπέδες σε 20χρονο φοιτητή

Σε δεύτερη σύλληψη προέβη το βράδυ της Πέμπτης στην Λεμεσό η Αστυνομία, σε σχέση με την δολοφονία 53χρονου στην περιοχή του κατεχόμενου Τρικώμου, που συνέβη μεταξύ των ημερομηνιών 28 και 30 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, πρόκειται για 20χρονο Πακιστανό, ο οποίος διαμένει νόμιμα στην Κύπρο, ως φοιτητής. Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε σχεδόν ταυτόχρονα με αυτήν του πρώτου συλληφθέντος, 23χρονου ομοεθνούς του, γύρω στις 21:55 το βράδυ της Πέμπτης.

Ο 20χρονος κατηγορείται για την παροχή ασύλου σε πρόσωπο που διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.


Τσάκωσαν στη Λεμεσό τον καταζητούμενο για φόνο στα κατεχόμενα


Η πρώτη σύλληψη

Η σύλληψη του πρώτου υπόπτου, φερόμενου ως δράστη, επίσης Πακιστανικής καταγωγής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης, μετά από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία, καθώς ο νεαρός θεάθηκε να κινείται σε συγκεκριμένο δρόμο. Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού έσπευσαν, εντόπισαν τον 23χρονο και του πέρασαν χειροπέδες.

Ανακρινόμενος ο ύποπτος, ανέφερε ότι πέρασε στις ελεύθερες περιοχές από σημείο στα ορεινά, χωρίς να διέλθει από κάποιο οδόφραγμα, διά της νόμιμης οδού.

Η Αστυνομία εξασφάλισε άμεσα δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του, για τα εξής αδικήματα: φόνος εκ προμελέτης, παράνομη είσοδος και διαμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X