ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λεμεσός: 24χρονος παρίστανε τον πελάτη και άρπαξε εκκλησιαστικά κειμήλια

Ο υπεύθυνος τον «μυρίστηκε» και τον ακολούθησε

Στη σύλληψη 24χρονου για τα αδικήματα της κλοπής και της παράνομης κατοχής περιουσίας προχώρησαν χθες μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού.

 Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.30 το μεσημέρι χθες, ο 24χρονος εισήλθε σε βιβλιοπωλείο στην Λεμεσό, όπου παρέμεινε για περίπου μισή ώρα. Ο υπεύθυνος του υποστατικού ωστόσο, θεώρησε την παρουσία του 24χρονου ύποπτη, αφού αντιλήφθηκε πως εντός του ρουχισμού του 24χρονου υπήρχαν κάποια αντικείμενα και έθεσε τον 24χρονο υπό διακριτική παρακολούθηση.

 Αφού ο 24χρονος αποχώρησε από το κατάστημα χωρίς να προβεί σε οποιαδήποτε αγορά, ο υπεύθυνος του υποστατικού τον ακολούθησε διακριτικά, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε συνάδελφο του ο οποίος διαπίστωσε ότι από το κατάστημα είχαν κλαπεί αντικείμενα.

 Κατά τη διαδρομή διαφυγής του ο 24χρονος αντιλήφθηκε ότι τον ακολουθούσε ο υπεύθυνος του πιο πάνω καταστήματος και τράπηκε σε φυγή.

 Για το πιο πάνω περιστατικό και για την περιγραφή του ύποπτου 24χρονου ενημερώθηκε η Αστυνομία και μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης μετέβηκαν στην περιοχή όπου εντόπισαν και ανέκοψαν τον 24χρονο για έλεγχο.

 Σε σωματική έρευνα που υποβλήθηκε, τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν στην κατοχή του 24χρονου επίχρυσα και ασημένια εκκλησιαστικά τιμαλφή, τα οποία όπως διαπιστώθηκε αργότερα είχαν κλαπεί από το πιο πάνω κατάστημα. Στην κατοχή του 24χρονου εντόπισαν επίσης ένα άλλο εκκλησιαστικό κειμήλιο για την κατοχή του οποίου ο 24χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις και γίνονται εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσον και αυτό αποτελεί προϊόν κλοπής.

 Ο 24χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσία, ενώ γύρω στις 6.20 το απόγευμα συνελήφθη βάσει Δικαστικού εντάλματος για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας.

 Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X