ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα: Συνελήφθη 19χρονος για υπόθεση ξυλοδαρμού και ληστείας

Μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν τον 27χρονο να έχει τραύματα στο σώμα του

Ένα άτομο από την Ιορδανία, ηλικίας 19 ετών, συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ξυλοδαρμού και ληστείας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 6.15 σήμερα το πρωί λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν νεαρό από τη Νορβηγία, ηλικίας 27 χρόνων, ο οποίος έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας όπου ανέφερε ότι, ενώ βρισκόταν σε νυκτερινό κέντρο, τρία άγνωστα του πρόσωπα, τον προσέγγισαν και αφού τον έβγαλαν έξω από το κέντρο τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Στη συνέχεια, όπως ανέφερε, του έκλεψαν το πορτοφόλι του το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό 500 ευρώ, τις πιστωτικές του κάρτες και το κινητό του τηλέφωνο, αξίας 700 ευρώ.

Σύμφωνα με την καταγγελία, τα τρία άγνωστα πρόσωπα, τον κτύπησαν ξανά και απαίτησαν και πήραν τον κωδικό των πιστωτικών του καρτών.

Από εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι οι άγνωστοι προέβησαν σε τρείς αναλήψεις χρηματικού ποσού 600 ευρώ, από συγκεκριμένη αυτόματη ταμειακή μηχανή.

Ο 27χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, πήρε εξιτήριο.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών της Αστυνομίας στη σκηνή εντοπίστηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί, ένας φοιτητής από την Ιορδανία, ηλικίας 19 ετών, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν ένα από τα τρία άτομα που κτύπησαν και έκλεψαν τον Νορβηγό τουρίστα.

Ο νεαρός έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την Αστυνομία, ενώ αύριο αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X