ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Λάρνακα: Ο κ. Γιώργος ζει σε ένα αχούρι – Συγκινεί η ανταπόκριση συμπολιτών μας (Pics, Vids)

Ένα post κατάφερε να μαζέψει δεκάδες εθελοντές που στρώθηκαν στην δουλειά

Συγκλονίζουν οι εικόνες από το ετοιμόρροπο σπίτι, στο οποίο διαμένει ο ηλικιωμένος κ. Γιώργος, στην Λάρνακα. Αυτές οι εικόνες καταγράφηκαν από γυναίκα, η οποία, όπως αναφέρει, τον συνάντησε τυχαία και αποφάσισε να τον βοηθήσει.

Σύμφωνα με την Natalia Butenko, ο κ. Γιώργος διαμένει μόνος του και σε άθλιες συνθήκες, με το σπίτι του να χρειάζεται πολλές επιδιορθώσεις και παρεμβάσεις, καθώς επίσης και έπιπλα και είδη πρώτης ανάγκης.

Συγκινητική η ανταπόκριση

Η πιο πάνω ανάρτηση προκάλεσε την ευαισθητοποίηση ενός συμπολίτη μας, ονόματι Chris, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει δεκάδες εθελοντές κάθε ειδικότητας, όπως ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, οικοδόμους, ελαιοχρωματιστές κτλ, οι οποίοι στρώθηκαν αμέσως στην δουλειά.

Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει η ανάγκη για περισσότερα «χέρια» που θα συνδράμουν την προσπάθεια, καθώς και για διάφορα είδη πρώτης ανάγκης, όπως:

 1. Οικοδομικά υλικά
 2. Σεντόνια για μονό κρεβάτι
 3. Κουβέρτες, μαξιλάρια, μαξιλαροθήκες
 4. Απορρυπαντικά
 5. Καθρέφτης μεσαίου μεγέθους
 6. Ντουλάπι με κρεμάστρες
 7. Είδη ένδυσης, μεγέθους S ή Μ
 8. Πετσέτες
 9. Καναπές
 10. Τραπέζι κουζίνας και καρέκλες
 11. Τρία φωτιστικά
 12.  Κουρτίνες

Χρήσιμα τηλέφωνα

Για πληροφορίες, αλλά και για την προσφορά κάθε είδους βοήθειας, οι ενδιαφερόμενοι στις επαρχίες Λάρνακας, Λευκωσίας και Λεμεσού, μπορούν να αποτείνονται στα πιο κάτω τηλέφωνα:

Alisa Costa (99176129)
Anastasia Avramenko (99997007)
Natalia Butenko (97738042)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση