ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα: Καταζητείται 42χρονος για κλοπή πετρελαίου

Έγινε καπνός όταν τον πήραν χαμπάρι - Άφησε όλα τα σύνεργα στο αυτοκίνητο του

Υπόθεση κλοπής πετρελαίου και απόπειρα κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας, για την οποία καταζητείται ένα πρόσωπο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 12 Ιανουαρίου καταγγέλθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας από άτομο που είναι εκ των διευθυντών εταιρείας στην Αραδίππου, που ασχολείται με οικοδομικές εργασίες ότι από τις 5 το απόγευμα της 11ης Ιανουαρίου μέχρι τις 7 το πρωί της 12ης του μήνα, άγνωστος ή άγνωστοι έκλεψαν πετρέλαιο από τα ντεπόζιτα οχημάτων ενώ αυτά βρίσκονταν σταθμευμένα σε εργοτάξιο στο παλιό Κοινοτικό Κέντρο Λάρνακας, όπου διενεργούν εργασίες.

Η αξία του πετρελαίου που κλάπηκε υπολογίζεται γύρω στα 1,700 ευρώ.

Χθες βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυκτα λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία Λάρνακας από Διευθυντή της εταιρείας, ότι στη περιοχή του παλιού Κοινοτικού Κέντρου Λάρνακας, θεάθηκε άγνωστο πρόσωπο.


Κύπρος: Έζησε ένα εφιάλτη όταν έστειλε ροζ βίντεο σε συμμαθητή της


Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας, της Αμεσης Επέμβασης και του ΟΠΕ μετέβησαν στη σκηνή όπου ο διευθυντής της εταιρείας, τους υπέδειξε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο πλησίον του εργοταξίου, με τα κλειδιά να είναι πάνω στη μηχανή.

Ο εκ των διευθυντών ανέφερε στην Αστυνομία ότι είδε ένα άνδρα κρυμμένο, ο οποίος μόλις τον αντιλήφθηκε άρχισε να τρέχει και τράπηκε σε φυγή.

Εντός του αυτοκινήτου, που ήταν ξεκλείδωτο φαινόταν αριθμός πλαστικών δοχείων καυσίμων και μύριζε έντονα πετρέλαιο. Κοντά στα μηχανήματα εντοπίστηκαν επίσης πλαστικά δοχεία καυσίμων, όμοια με αυτά που υπήρχαν στο αυτοκίνητο, ένα πλαστικό λάστιχο και μία πένσα τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.


Έκτακτη προειδοποίηση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τα παράλια


Από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο εγγεγραμμένος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είναι 42χρονος από την Αραδίππου, ο οποίος αναζητήθηκε χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί.

Το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας και σε έρευνα που διενεργήθηκε εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κουκούλες, διαρρηκτικά εργαλεία, πλαστικά γάντια, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα γυάλινο σωληνάριο που περιείχε ίχνη άγνωστης άσπρης ουσίας και ένα πλαστικό σωληνάριο που περιείχε άγνωστη σκόνη.

Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και έρευνας της οικίας και του αυτοκινήτου του και καταζητείται από την Αστυνομία.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X