ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το έκλεψαν από την Λάρνακα... το έκαψαν στην Λεμεσό

Κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης τους «κάρφωσε»

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 21.30 το βράδυ της 9ης Ιανουαρίου 2018 λήφθηκε πληροφορία ότι όχημα ενοικιάσεως, στο οποίο επέβαιναν 4 – 5 άτομα, θεάθηκε να κινείται ύποπτα στη πόλη της Λάρνακας.

Χθες γύρω στις 02.20 το πρωί το όχημα ενοικιάσεως εντοπίστηκε από μέλη της Τροχαίας Λάρνακας να είναι εγκαταλελειμμένο να βρίσκεται σε παγκέτο στη Λεωφόρο Νίκου και Δέσποινας Παττίχη από την Αστυνομία, χωρίς τα κλειδιά στη μηχανή και με ανοικτές τις πόρτες.

Το αυτοκίνητο παραλήφθηκε, μεταφέρθηκε στην ΑΔΕ Λάρνακας και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ήταν ενοικιασμένο σε Αγγλοκύπριο για περίοδο από 1- 31 Δεκεμβρίου 2017.

Γύρω στις 06.20 το πρωί χθες εντοπίστηκε εμπορικό όχημα, αξίας χιλίων ευρώ να φλέγεται στα Πολεμίδια στη Λεμεσό και από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ακόμα ότι το εμπορικό όχημα είχε κλαπεί από τη Λάρνακα.

Περαιτέρω διαπιστώθηκε ότι το σημείο όπου εγκαταλείφθηκε το όχημα ενοικιάσεως ήταν σε κοντινή απόσταση από το χώρο όπου βρισκόταν σταθμευμένο το εμπορικό αυτοκίνητο που κλάπηκε και κάηκε στα Πολεμίδια.

Από έρευνα που έγινε σε κλειστά κυκλώματα της περιοχής, η Αστυνομία διαπίστωσε ότι χθες Τετάρτη μεταξύ των ωρών 12 – 12.10 τα ξημερώματα, τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα ενοικιάσεως σταμάτησαν σε συγκεκριμένο χώρο στη Λάρνακα, όπου από άλλο αυτοκίνητο έκλεψαν μπαταρία και την τοποθέτησαν στο δικό τους.

Από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης διεφάνη ακόμα ότι εμπορικό αυτοκίνητο, ιδίου χρώματος και τύπου και με χαρακτηριστικά ίδια με το όχημα που κλάπηκε στη Λάρνακα και κάηκε στα Πολεμίδια, εντοπίζεται σε πρατήριο βενζίνης στο Τραχώνι της Λεμεσού. Τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα διέρρηξαν το πρατήριο βενζίνης και έκλεψαν από μέσα ποσότητα τσιγάρων.

Η Αστυνομία εξέδωσε και αναζητεί δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης συγκεκριμένο πρόσωπο για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, κακόβουλης ζημιάς και κλοπής.

Η Αστυνομία εικάζει ότι τα άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο ενοικιάσεως να εμπλέκονται σε υπόθεση που αφορά κακόβουλες ζημιές που σημειώθηκαν σε 9 αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα στον ίδιο δρόμο όπου εγκαταλείφθηκε το αυτοκίνητο ενοικιάσεως και εκλάπηκε το εμπορικό αυτοκίνητο στη Λάρνακα.

Η συγκεκριμένη υπόθεση καταγγέλθηκε στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων στη Λάρνακα χθες γύρω στις 07.30 το πρωί.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X