ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα: Έκανε «δώρο» στους κλέφτες

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς για διαρρήξεις και κλοπές

Στη σύλληψη 26χρονου και 29χρονου προχώρησαν σήμερα μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής –παράνομης κατοχής περιουσίας και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν χθες και σήμερα στην Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, 26χρονη κατήγγειλε χθες στην Αστυνομία ότι το μεσημέρι χθες, κλάπηκε το κινητό τηλέφωνο της από το αυτοκίνητο της, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε σημείο στην περιοχή Αλυκής Λάρνακας, πλησίον του Στρατοπέδου της Εθνικής Φρουράς.

Επίσης χθες, 35χρονη κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι το μεσημέρι χθες, ενώ είχε αφήσει το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης οχημάτων υπεραγοράς στην πόλη Λάρνακας, με μισάνοικτο το παράθυρο της πόρτας συνοδηγού του αυτοκινήτου και έχοντας αφήσει τη τσάντα της στο αυτοκίνητο, κλάπηκε από τη τσάντα της το πορτοφόλι της που περιείχε χρηματικό ποσό, τραπεζικές πιστωτικές κάρτες της και την άδεια οδήγησης της.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου, τον οποίο εντόπισαν σήμερα το μεσημέρι στην Λάρνακα μέλη της Αστυνομίας και προχώρησαν στη σύλληψη του γύρω στις 12.05 η ώρα, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν σε έρευνα του χώρου διαμονής του 26χρονου, στην παρουσία του ιδίου και στην παρουσία του 29χρονου συγκάτοικου του, κατά την οποία έρευνα εντόπισαν μεταξύ άλλων αντικειμένων, το κινητό τηλέφωνο της πιο πάνω 26χρονης, αριθμό ρολογιών, ένα γυναικείο πορτοφόλι και αριθμό διαρρηκτικών εργαλείων.

Ο 29χρονος συνελήφθη γύρω στις 12.30 το μεσημέρι για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής της πιο πάνω περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση, όπως και ο 26χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X