ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα: «Έφαγε» μαχαιριές σε συκώτι και στομάχι

Χειροπέδες σε 30χρονο Ρουμάνο

Ένα άτομο από τη Ρουμανία συνελήφθη χθες βράδυ στη Λάρνακα για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον Ινδού, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18.20 χθες μεταφέρθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας ένας Ινδός ηλικίας 29 χρόνων, ο οποίος, εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς. διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα πιθανόν από μαχαίρι στο στήθος, την κοιλιακή χώρα και το αριστερό χέρι.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας επισκέφθηκαν το νοσοκομείο και συνομίλησαν με τον τραυματία, ο οποίος τους ανέφερε ότι τον τραυμάτισε με μαχαίρι Ρουμάνος ηλικίας 30 χρόνων στη Λάρνακα.

Ο Ινδός εισήχθη στο χειρουργείο όπου του έγινε συρραφή στο συκώτι και το στομάχι. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή.

Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το επεισόδιο διαδραματίστηκε στη Λάρνακα όταν γύρω στις 15.45 χθες όταν ο Ινδός μετέβη σε οικία μαζί με άλλους 5 ομοεθνείς του, με στόχο την επίλυση προσωπικών διαφορών που είχε με τον 30χρονο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, ο Ινδός εισήλθε εντός της οικίας, λογομάχησε με τον 30χρονο και η λογομαχία εκτυλίχθηκε σε μεταξύ τους συμπλοκή. Σε κάποια στιγμή ο Ρουμάνος ανέσυρε μαχαίρι, το οποίο είχε στη κατοχή του, και τραυμάτισε τον Ινδό.

Ο 30χρονος συνελήφθηκε γύρω στις 10.00 χθες βράδυ, δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, και παραδέχθηκε στην Αστυνομία τη διάπραξη των αδικημάτων. Ο Ρουμάνος τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X