ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λάρνακα: 12μηνη φυλάκιση σε «σάτυρο» καθηγητή Γυμνασίου

Παρενοχλούσε τις μαθήτριες πίσω από την έδρα

Στο κελί για έναν χρόνο κατέληξε ο καθηγητής Γυμνασίου στην επαρχία Λάρνακας, ο οποίος κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης των ανηλίκων, τότε, μαθητριών του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης», οι καταγγελίες εναντίον του αφορούσαν την περίοδο 2014-2015 και συγκεκριμένα τους πρώτους μήνες της σχολικής χρονιάς. Οι μαθήτριες κατά την προαναφερθείσα περίοδο, ήταν ηλικίας 12-13 ετών, ωστόσο εκείνος, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, δεν δίσταζε να τις αγγίζει και να τις χαϊδεύει στα οπίσθια και στα στήθη τους.


Κύπριος συνελήφθη για ναρκωτικά εκατομμυρίων στην Αυστραλία (Pics, Vid)


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πολλές από τις άσεμνες ενέργειες του καθηγητή, γίνονταν πίσω από την έδρα του, ώστε να μην είναι αντιληπτές από τους άλλους μαθητές της τάξης. Επίσης, ο καταδικασθείς τις παρενοχλούσε φραστικά, με διάφορα ερωτόλογα και κομπλιμέντα.

Ο καθηγητής συνελήφθη τον Μάρτιο του 2015 και μέχρι σήμερα τελούσε σε διαθεσιμότητα.

Να σημειωθεί ότι οι μαθήτριες έδωσαν οπτικογραφημένες καταθέσεις στην Αστυνομία, οι οποίες κρίθηκαν ως αξιόπιστες από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, στο οποίο όλες οι ακροαματικές διαδικασίες έγιναν κεκλεισμένων των θυρών.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X